Relația dintre Zanni și Ana Porgras. S-a spus că formează un cuplu la Survivor 2021, au rupt legătura după o ceartă, iar acum s-au împăcat

 Miniosu Alexandra
.

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a ridicat multe semne de întrebare. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. La acea vreme, aceștia păreau destul de apropiați și se susțineau unul pe celălalt, lucru ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva e ceva mai mult între ei, până ce o ceartă le-a destabilizat prietenia. Acum, cei doi s-au revăzut, fiind concurenți la Survivor All Stars, și se pare că relația lor are un parcurs la fel de controversat, până acum.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a fost una dintre cele mai controversate din istoria show-ului Survivor. Cei doi au participat împreună la Survivor 2021, în echipa Faimoșilor. Aceștia s-au împrietenit, s-au susținut unul pe celălalt în cadrul competiției, dar o ceartă i-a făcut să rupă legătura, înainte de încheierea sezonului. Totuși, când tânăra a fost eliminată, Zanni a izbucnit în plâns, vizibil afectat de plecarea ei, fapt ce le-a stârnit și mai mult curiozitatea telespectatorilor.

zanni-ana-porgras-1zanni-ana-porgras-1

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras, după Survivor: „Nu a fost sinceră cu mine și…”

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…”

Citește și: De ce au fost dați afară Ioana Tufaru și familia ei din apartamentul lui Gigi Becali: „Ne-am mutat cu chirie, o să mâncăm mai puțin”

Citește și: Irina Tănase, total schimbată: s-a afișat machiată strident pe Instagram. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Relația dintre Zanni și Ana Porgras

Zanni și Ana Porgras au fost colegi la Survivor România, în 2021. Între cei doi s-a legat o prietenie, dar, ulterior, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată înainte ca ea să fie eliminată din competiție. Zanni a găsit atunci în telefonul fostei gimnaste un mesaj în care ea ar fi vorbit despre el cu un alt bărbat, iar de atunci nu și-au mai vorbit.

„Scria „hai, mai, iubi, lucrurile se fac de show, nu stii? Sa mai aparem si noi la TV', spunea Zanni, mai demult, despre mesajul găsit în telefonul Anei Porgras.

De ce s-au certat Zanni și Ana Porgras la Survivor

La acea vreme, Ana Porgras revenea public cu lămuriri și spunea că mesajul nu i-ar fi fost adresat iubitului ei, așa cum se zvonea. Pe lângă acea conversație găsită în telefonul Anei Porgras, Zanni a părut deranjat, mai în glumă, mai în serios, de apropierea dintre fosta gimnastă și Jador. Totuși, nici Zanni și nici Ana Porgras nu au confirmat niciodată că ar avea o relație.

„Va zic eu ce mesaj a vazut, un mesaj de la o anumita persoane care nah… Eu nu trebuie sa dau explicatii despre viata mea, pur si simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamagit, eu am fost dezamagita ca a intrat in intimitatea mea. El a spus ca eu am ezitat sa ii dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secunda, pur si simplu i-am dat telefonul. Sunt sincera si asa am fost intotdeauna, cu toate ca nici nu avea sens sa dau explicatii.

Nu ne-am certat. Cand eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a intrebat care este parola si nu am crezut de cuviinta sa i-o dau pentru ca eu nu as fi cerut niciodata parola de la telefonul lui. Chiar daca nu mai vorbim, eu o sa il sustin in continuare. In momentul in care am iesit am fost foarte bulversata si nu puteam sa revin la viata mea normala si cred ca si cu Zanni se intampla acelasi lucru, pentru ca el abia a iesit din competitie. Si noi stim cu e, cand am iesit din competitie eu eram super bulversata', spunea Ana Porgras, după Survivor 2021.

Motivul pentru care s-a speculat că Zanni și Ana Porgras formează un cuplu

Deși Zanni a susținut în repetate rânduri că între el și Ana Porgras a fost doar o prietenie, acesta a oferit un răspuns surprinzător atunci când un internaut l-a întrebat dacă a văzut-o mai mult decât ca pe o prietenă. Atunci, câștigătorul Survivor 2021 recunoștea că a fost atras de ea.

„Da, uneori. Dar foarte puțin, nu reușeam s-o văd că pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o față frumoasă', declara Zanni despre Ana Porgras.

Un alt aspect ce trebuie menționat e faptul că Zanni a locuit împreună cu Ana Porgras la Brașov, pentru câteva zile, înainte de a merge la Survivor. Se pare că cei doi se cunoșteau dinainte să plece în Republica Dominicană, iar de aici mulți au crezut că formează un cuplu. Deși aveau o relație foarte apropiată, Ana Porgras și Zanni au negat de fiecare dată că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Zanni, despre Ana Porgras: „Ea e fată bună'

După cearta lor, Zanni spunea despre Ana Porgras că e o fată bună și dacă viața o să-l mai aducă vreoodată lângă ea, nu se va opune.

„Eu nu sunt certat cu nimeni și nu mă împac cu nimeni. Dacă se întâmplă că viața să mă aducă undeva cu cineva, se întâmplă. Nu mă împac, nu mă cert. Nu mai vorbesc cu Ana că se pare că în competiție ne rezumăm la ceva frumos, și chiar cred că și ea a trăit povestea aia cu mine, dar acum că am ajuns la oraș, urmăritori, figuri, bani, mășini, șmecherii… nu mai este povestea aia care a fost înainte între noi doi și acum fiecare se rezumă la ce contează pentru el. Nu mi-a mai convenit mie.

Dar ea e fată bună, eu sunt băiat bun…fiecare cu viața lui. Dacă viața mă mai aduce lângă Ana sau lângă Jador, asta-i viața. Nu ma opun', zicea Zanni referitor la împăcarea cu Ana Porgras.

Zanni și Ana Porgras, scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos

În prezent, cei doi sunt din nou colegi, la Survivor All Stars, iar relația lor pare în continuare la fel de controversată. Ana Porgras a avut, recent, o reacție neașteptată, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni. Momentul a avut loc la scurt timp după ce, într-un videoclip promoțional al Pro TV, Zanni și Ana Porgras au fost surprinși împreună în toiul nopții, în timp ce el o sărută pe gât.

Scena în care Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni s-a petrecut chiar sub ochii Anei Porgras și din reacția ei s-ar fi observat că gestul nu i-a picat deloc bine, deși nu a recunoscut asta oficial. Ulterior, pentru a încinge și mai tare spiritele, Zanni a întrebat-o pe Ana Porgras dacă poate să-i întoarcă și el pupicul Alexandrei Duli, moment în care Ana Porgras s-a arătat deranjată, susținând că nu înțelege rostul întrebării.

‘Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?’, a spus Ana Porgras la Survivor România All Stars.

Mai apoi, la testimoniale, Ana Porgras a vorbit din nou despre asta și s-a arătat confuză de întrebarea lui Zanni.

‘Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el’, a spus Ana Porgras la testimoniale, potrivit protv.ro.

Însă ce i-a pus și mai mult pe gânduri pe telespectatori au fost declarațiile lui Zanni. Acesta a spus că și-a dat seama, ulterior, că ipostaza dintre el și Alexandra Duli nu a fost deloc una plăcută pentru Ana Porgras și că și pentru el ar fi fost „nașpa’ ca un alt concurent să o pupe pe Ana, semn că ar fi gelos.

‘Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: ‘Ce faci, cumetre?’, a spus Zanni, potrivit aceleiași surse.

Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire

Despre relația lor, care s-a speculat adesea că ar fi mai mult decât o simplă prietenie, a curs multă cerneală, însă aceasta s-a sfârșit prost, în urmă cu trei ani. Iată însă că, la Survivor All Stars, unde s-au întâlnit din nou, Zanni și Ana Porgras au îngropat securea războiului și și-au pecetluit împăcarea cu o îmbrățișare caldă. Deși chimia dintre ei nu mai e aceeași, împăcarea le-a dat speranțe fanilor, chiar dacă acum Zanni pare mai interesat de Alexandra Duli…

Într-o discuție cu Andrei Ciobanu și TJ Miles, care au vrut să știe adevărul despre relația cu Ana Porgras, Zanni a povestit cum stau lucrurile între ei.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc’, a spus Zanni.

Faimosul a mărturisit și că Alexandra Duli nu-i este indiferentă și că Anei nu-i prea convine asta. chiar dacă s-au împăcat, Zanni spune că nu-și dorește nici să se prefacă că între ei nu s-a întâmplat nimic…

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva! Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic. Nu vreau să-i spun chestia asta.

Nu vreau nici să mă separ de Ana (n.red. la Survivor All Stars), pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?’, a mai rostit Zanni.

Sursă foto: Arhivă viva!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton