Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel. Cântăreaţa participă acum la Ferma de la Pro TV

 Pirvu Cristina
.

Nu mulţi ştiu de relaţia secretă din Smiley şi Claudia Pavel. Amândoi activează în industria muzicală, amândoi au aceleaşi interese şi se pare că, la un moment dat, vieţilor lor s-au intersectat mai mult decât ne-am fi aşteptat. Au trăit o poveste intensă de iubire. 

În urmă cu peste 10 ani de zile a avut loc apropierea dintre cei doi. S-au cunoscut mai bine în timp ce trupa Simplu înregistra împreună cu Claudia „Cream” piesa „Jumătatea ta” compusă de Marius Moga, iar până la o idilă nu a mai fost decât un pas.

De atunci, viața Claudiei Pavel s-a schimbat mult în ultimii ani, aceasta și-a încercat norocul în actorie, are un copil, s-a mutat din America în România.

Cei doi nu au confirmat niciodată că au fost împreună. În 2014, întoarsă din America, cântăreaţa a vorbit despre legătura sa cu artistul Smiley. Pe baza relației strânse dintre cei doi, presa a scris la acea vreme că ei ar trăi o poveste de dragoste în spatele scenei.

„Au fost niște suspiciuni ale presei”, a declarat cântăreața pentru Kanal D.

Scandal la „Ferma'! Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel

În a treia ediție a show-ului Ferma, de la PRO TV, spiritele s–au încins mai repede chiar decât au estimat producătorii emisiunii. După câte se pare, conviețuirea în condiții extreme le-a pus concurenților nervii pe jar, iar stresul competiției i-a făcut pe unii să-și dea arama pe față. Cea care a deschis ostilitățile a fost chiar Brigitte Sfăt, al cărei temperament vulcanic a fost pus la încercare de comportamentul Claudiei Pavel, care a deranjat-o la culme și a făcut-o să spună lucrurilor pe nume.

Brigitte și Claudia Pavel, aka Cream, împart acceași locuință pe timpul competiției, însă cu siguranță după acuzațiile aduse artistei de către Brigitte le va fi foarte greu să se tolereze reciproc. Pe scurt, Brigitte a afirmat că unul dintre foștii ei soți, Octavian Sfăt, cel al cărui nume l-a și purtat până la căsătoria cu Ilie Năstase, ar fi înșelat-o pe timpul căsniciei lor cu nimeni alta decât Claudia Pavel…

Foto: Colaj

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton