Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira: „Fiecare are responsabilitatea lui”. Milan și Sasha au rămas în grija mamei

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu mai bine de jumătate de an, povestea de dragoste dintre Gerard Pique și Shakira a ajuns la final, artista de orgine columbiană acuzându-și fostul partener de infidelitate. Starul Barcelonei și cântăreața au format un cuplu timp de 12 ani și sunt părinții a doi copii, Milan și Sasha, care au rămas în grija mamei lor după separare. Recent, Gerard Pique a făcut câteva declarații despre modul în care își îndeplinește rolul de tată, după despărțirea de Shakira.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gerard Pique și Shakira au anunțat despărțirea în urmă cu mai bine de jumătate de an, prin intermediul unui comunicat de presă. Separarea celor doi a fost provocată de infidelitatea fotbalistului, care a înșelat-o pe mama copiilor lui cu o iubită mai tinerică, pe numele ei Clara Chia Marti. Ulterior, cei doi și-au oficializat relația și s-au mutat împreună în casa fotbalistului. Recent, Gerard Pique a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, susținând că despărțirea de Shakira nu l-a îndepărtat de Milan și Sasha.

ge9ge9

După despărțirea de tatăl copiilor ei, Shakira a lansat mai multe piese prin intermediul cărora l-a atacat și ironizat pe Gerard Pique. Artista a explicat, ulterior, că muzica a avut un efect terapeutic asupra ei, ajutând-o să se elibereze de frustrări și emoții negative.

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…”

Citește și: Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Citește și: Povestea lui Papa Ștumpf, americanul căruia i s-a făcut pielea albastră, după un tratament pentru dermatită. Cum i s-a schimbat viața și de ce a murit

Citește și: Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, la soția lui: „I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro…”

Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira

Gerard Pique spune că despărțirea de Shakira nu l-a îndepărtat de copiii lui, Sasha și Milan. Fotbalistul pune starea de bine a fiilor lui pe primul loc și încearcă să-i protejeze, punctând faptul că nu s-a dezis de responsabilitățile unui părinte. În prezent, cei mici locuiesc cu mama lor, iar artista plănuiește să se mute cu aceștia în SUA, la începutul lunii aprilie.

„Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată', a spus fotbalistul, într-un profil de publicația spaniolă El Pais.

„Sunt foarte fericit'

Gerard Pique nu-și dorește să-și „spele' imaginea publică, după despărțirea de Shakira și scandalul de infidelitate. Fotbalistul recunoaște că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui și acceptă schimbările care s-au produs pe plan sentimental.

„Problema este modul în care oamenii percep lucrurile sau cum le împachetează presa. Încă fac ce vreau. Vreau să fiu fidel mie însumi. Nu voi pierde bani cu curățarea imaginii mele. Oamenii pe care îi iubesc și de care îmi fac griji sunt cei care mă cunosc. În rest, nu-mi pasă. Îmi pun energia pe oamenii care îmi sunt cei mai apropiați și le ofer ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să păstrez această fericire', a precizat fotbalistul.

Întrebat dacă despărțirea de Shakira l-a afectat, acesta a spus: „Nu voi spune, nu vreau'.

Sursa foto: Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton