Ce relație au Iulia Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David: „Încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară”

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație au Iulia Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David. Într-un interviu recent, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme' a făcut câteva declarații despre fiul ei adolescent, susținând că David este un „artist' și a moștenit din talentul ambilor părinți. Mai mult, se pare că tânărul este un telespectator fidel al emisiunii de la TVR și nu se sfiește să-i ofere sfaturi mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație au Iulia Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David. Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 17 ani, pe nume David. Se pare că talentul se moștenește în familia Enache-Marciuc, căci tânărul și-a făcut debutul în teatru și are diferite preocupări artistice. Într-un interviu recent, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme' a vorbit despre viitorul fiului ei, susținând că David încă se află în faza tatonărilor. Totodată, acesta urmărește emisiunea mamei sale și o ajută să-și dea seama ce ediții vor avea o audiență crescută.

iul9iul9

În mai multe rânduri, realizatoarea a mărturisit că David nu le-a creat probleme, chiar dacă se află la o vârstă dificilă. Se pare că tânărul este un elev silitor și își face timp și pentru activități extrașcolare, precum echitația sau sportul. Mai mult, acesta a urmat cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea'.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Enache cu Iuliana Marciuc și ce relație are cu fosta soție, Corina:„Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Iuliana Marciuc. Cum își menține silueta, după ce a slăbit 8 kilograme:„Niciodată nu mai mănânc…'

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Ce relație au Iulia Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David

Iuliana Marciuc a mărturisit că David își spune întotdeauna părerea despre emisiunea „Destine ca-n filme'. Se pare că tânărul intuiește edițiile care nu vor avea succes, după o scurtă analiză a protagoniștilor.

„Legat de emisiunile mele, pot spune că se uită, iar dacă cumva pune întrebarea 'Și unde-i destinul ca-n filme?', atunci realizez, în acea secundă, că nu va fi o emisiune cu mare audiență. Nu poți găsi de fiecare dată povești spectaculoase, iar emisiunea mea are zece ani vechime.

El este un seismograf pentru mine! Adică, atunci când îl aud că pune întrebarea respectivă, înseamnă că ceva nu e spectaculos acolo!', a declarat Iuliana Mariciuc, porivit impact.ro.

„A rezistat la recentul concert al tatălui său'

În urmă cu puțin timp, Adrian Enache a susținut un spectacol impresionant la Sala Palatului. Se pare că fiul acestuia a fost prezent până la sfârșitul show-ului și i-a spus artistului cum ar fi putut fi îmbunătățită prestația.

„Am fost foarte mirată că a rezistat la recentul concert al tatălui său, cel al lui Adrian Enache, de la Sala Palatului, care a durat patru ore, fără pauză. Un concert-maraton, cu Adrian și invitații săi. Am fost foarte mirată, nu doar fiindcă a privit cu atenție, dar apoi a știut să aibă preferințe, să povestească ce ar fi făcut el mai bine sau ce i s-a părut cel mai bine din tot showul', a adpugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.

„Nu știe încă ce-și dorește'

Iuliana Marciuc a mai susținut că David nu și-a ales încă o profesie, având în vedere că are mai multe pasiuni. Deși se află în perioada adolescenței, se pare că tânărul nu le-a creat prea multe probleme părinților lui.

„Deocamdată, fiind doar clasa a XI-a, testează, cercetează piața, nu știe încă ce-și dorește. Așteptăm să-și contureze exact opțiunile, dacă va vrea să facă din asta o profesie sau dacă va rămâne doar o pasiune. Anul viitor, pe vremea asta, probabil că vom ști exact încotro mergem, ce viitor își va alege.

Cert este că amândoi părinții, și eu și tatăl lui, îl susținem foarte mult în ceea ce face, suntem de partea lui și cumva încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară, dar slavă Domnului, nici foarte dificilă! Familiile cu adolescenți știu mai bine la ce mă refer!', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton