Ce relație are mama lui Smiley, Ioana Maria, cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este. Nu trăiește cu noi, dar...”

 Matei Bianca
.

Mama lui Smiley a vorbit recent despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Ioana Maria a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei de la MasterChef și a menționat faptul că o iubește foarte mult pe aceasta. Femeia care i-a dat viață artistului a făcut declarații importante cu privire la acest subiect. Iată cum se înțeleg cele două!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Mama lui Smiley a împărtășit recent detalii despre relația sa cu Gina Pistol. Ioana Maria a vorbit deschis despre legătura strânsă care s-a format între ea și nora ei. Femeia care i-a dat viață artistului a declarat că își dorește o relație de tip mamă-fiică cu nora ei și se bucură foarte tare că este bunică, după nașterea fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol.

smiley-familie3smiley-familie3

Citește și: Gina Pistol s-a operat pentru a-și îndepărta cicatricea rămasă după cezariană: „Aveam un surplus de piele și grăsime, era ca un buzunărel”

Citește și: Smiley și Gina Pistol, clipe de panică în vacanța din Cipru. Cei doi au fost evacuați din hotelul în care erau cazați: „Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă…'

Citește și: Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine'. Ce spune artista despre infidelitate

Citește și: Crima din Mangalia. Mama Alinei Ciobanu, tânăra ucisă de prietena ei, încearcă să recupereze cardul fiicei sale, reținut la Tribunalul Constanța: „Stau foarte rău cu banii!”

Ce relație are mama lui Smiley, Ioana Maria, cu Gina Pistol

Mama lui Smiley a vorbit recent despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Ioana Maria a vorbit despre legătura strânsă care s-a format între ea și nora ei. Femeia care i-a dat viață artistul o iubește foarte mult pe partenera de viață a acestuia.

Mai mult decât atât, mama celebrului cântăreț a adăugat faptul că se bucură de rolul de bunică, după ce a avut doi băieți. Ea este foarte atașată de nepoțica sa, Josephine Ana Maria.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți', a declarat mama artistului pentru unica.ro.

Cum se înțelege prezentatoarea de la MasterChef cu părinții soțului ei

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gina Pistol a recunoscut că îi cunoștea de mult timp pe părinții partenerului ei de viață, care sunt mereu prezenți pentru a le oferi suport sau sfaturi, un aspect care o face să se simtă foarte fericită. Prezentatoarea de la MasterChef s-a adaptat repede în familia lui Smiley.

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica ei. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă.

Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă', a precizat vedeta atunci pentru Ciao.ro.

Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley

Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Prezentatoarea de la MasterChef a vorbit deschis despre relația specială pe care o are cu partenerul ei de viață. Cei doi soți formează un cuplu stabil și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

„Pe lângă simțul umorului, consider că respectul și încrederea față de omul de lângă tine sunt esențiale. Să comunici, să nu lași lucurile nespuse în speranța că nu o să explodezi la un moment dat. Să fii dispus să faci și compromisuri, pentru că într-o relație sănătoasă nu faci doar ce vrei tu. Dacă tu vrei pizza, iar el vrea burger… ei bine, astazi mâncăm burger, mâine mâncăm pizza', a precizat prezentatoarea de televiziune pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton