Ce relație există între Pavel Bartoș și Carmen Tănase: „Oricând are nevoie de mine, mă sună”. Cum a convins-o pe actriță să joace în filmul lui

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație există între Pavel Bartoș și Carmen Tănase. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre colaborarea cu prezentatorul de la „Vocea României' pentru producția „Ramon', o comedie lansată în cinematrografe în urmă cu trei zile. Pe lângă legătura profesională, se pare că îndrăgita actriță și Pavel Bartoș sunt buni prieteni și se ajută ori de câte ori au nevoie. Iată ce declarații a făcut Carmen Tănase!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 3 februarie, a avut loc lansarea filmului „Ramon' în cinematografele din toată țara. Pavel Bartoș joacă rolul principal, iar din distribuție fac parte nume cunoscute, între care Smiley, Andreea Esca, Selly sau Carmen Tănase. Recent, cunoscută actriță de teatru, film și seriale de televiziune a recunoscut că are o relație extrem de strânsă cu colegul ei, Pavel Bartoș. Aceasta a povestit și cum s-a lăsat convinsă să joace un rol în lungmetrajul produs de acesta, mărturisind că a petrecut o singură zi pe platoul de filmare.

car-9car-9

Ce relație există între Pavel Bartoș și Carmen Tănase. Pe lângă proiectele comune în teatru și televiziune, cei doi actori sunt buni prieteni. Carmen Tănase a făcut câteva dezvăluiri despre prietenia lor, mărturisind că îl privește pe prezentatorul de la „Vocea României' ca pe un „frate mai mic'.

Citește și: Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon': „Ce a fost în capul meu?'

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii”. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și: Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: „Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine”

Ce relație există între Pavel Bartoș și Carmen Tănase

Carmen Tănase a acceptat imediat oferta lui Pavel Bartoș de a juca în comedia „Ramon'. Actrița a susținut că este oricând dispusă să-l ajute pe colegul ei de breaslă, având în vedere că îl cunoaște de mulți ani și nu a dezamăgit-o nicioadată.

„Nu am avut decât o singură zi de filmare la acest film. Dar nu m-a interesat niciun moment, fiindcă mă sunase Pavel Bartoș înainte cu această rugăminte, de a participa la filmul lui. Și am răspuns imediat, fără să clipesc!

Pavel Bartoș este pentru mine asemenea unui frate mai mic. Iar unui frate nu-i refuzi nimic. Oricând are nevoie de mine, mă sună și eu sunt acolo, unde trebuie! Lista mea de oameni aparte, dacă o pot numi așa, e foarte scurtă. Doi, trei, oameni. Dar pe ea se află cu siguranță Pavel Bartoș

Pavel e genul de om care nu m-a dezamăgit niciodată. E un băiat extraordinar, în tot ce face. Iar pentru așa ceva îți dai și sufletul, la o adică', a susținut actrița, potrivit impact.ro.

Ce spune actria despre Marius Manole

În podcastul lui Horia Brenciu, Carmen Tănase a mărturisit că nu i-au plăcut primele interacțiuni cu Marius Manole, colegul ei de breaslă. După ce l-a cunoscut mai bine, actrița a dezvăluit că și-a schimbat părerea și a reușit să lege o frumoasă prietenie cu acesta.

„Am o primă părere despre oameni, dar am luat țeapă de multe ori. Am o intuiție, de aia sunt și iubitoare de animale. Totuși, sunt om, adică mult inferioară regnului animal. În general, am rămas excepțională cu persoane cu care nu m-am putut suporta la început. Am discutat chiar acum de curând cu Marius Manole', a dezvăluit actrița în vârstă de 62 de ani în fața lui Marius Manole.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton