Ce relație au în prezent Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu: "Nu ne vedem atât de des, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Carmina și Liviu Vârciu au traversat și perioade nu tocmai fericite în relația lor tată-fiică, dar pare că totul s-a rezolvat între ei și se înțeleg de minune în prezent. Carmina Vârciu a dezvăluit ce relație are acum cu tatăl ei, după ce s-a mutat mai aproape de el, în București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, fiica lui Liviu Vârciu trecea prin momente dificile. Pe rețelele de socializare, Carmina a postat un videoclip în care plângea, susținând că este „singură din toate punctele de vedere”. Ea spunea că Liviu Vârciu este tot mai absent din viața ei, situație care o afectează puternic. Între timp, Carmina a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe tatăl ei.

342342

Ce relație au în prezent Carmina și Liviu Vârciu, de când adolescenta s-a mutat în București

Carmina Vârciu are o relație excelentă cu mama ei, care îi este confidentă și cea mai bună prietenă, iar de ceva timp a ajuns la un numitor comun și cu tatăl ei. Chiar dacă nu se văd foarte des, Carmina spune că Liviu Vârciu vorbește cu ea zi de zi la telefon și reușesc, astfel, să mențină o legătură apropiată.

Mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea.

Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, mă înțeleg foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe FaceTime și povestim', spune Carmina, conform Ciao.ro.

Citește și: „Sunt singură din toate punctele de vedere…'. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…’

Carmina și Liviu Vârciu au o relație de frate și soră

În vârstă de 21 de ani acum, Carmina spune că îl vede pe Liviu Vârciu ca pe un frate mai mare.

Parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine', susține ea.

Artistul a fost cel care a făcut din dorința ei realitate și i-a achiziționat un apartament în Capitală. Mereu mi-am dorit să stau singură, să îmi amenajez casa așa cum vreau eu, iar el m-a ajutat să îmi îndeplinesc acest vis. Nu locuiesc chiar singură, mai am un peștișor de companie cu mine, suntem doar noi', adaugă fiica lui Liviu Vârciu.

Fiica lui Liviu Vârciu își câștigă singură banii

Carmina Vârciu primește și bani de la părinți, dar de câțiva ani câștigă și ea destul cât să se întrețină.

„Am început să îmi câștig primii bani la vârsta de 17 ani când am avut o mică afacere. Iar după aceea am lucrat și am avut noroc să știu cum să fac să îmi fie bine pe planul acesta.

Ador să creez conținut. Cu toate că am lăsat-o mai moale  în ultimele luni, am început de ceva timp să îmi reiau activitatea în online și tind să cred că mă descurc destul de bine', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton