În ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu: „Este singurul regret legat de asta” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat în ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu. Artistul, pe numele lui real Eduard Mihail Andreianu, ne-a făcut dezvăluirea în cel mai nou număr al revistei VIVA!, cel de iunie. Fostul concurent de la Survivor a locuit, la un moment dat, cu cei doi colegi de breaslă și au împărțit chiar și mâncarea. Și acum, la mai bine de un deceniu distanță, aceștia sunt prieteni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Puțini știu că, o perioadă, tu, Smiley și Marius Moga ați locuit împreună și ați împărțit chiria și mâncarea. „Am dormit și de foame, mărturiseai. O astfel de experiență e modelatoare de caractere, dar formează și relații pe viață. În ce relație sunteți 20 de ani mai târziu?

Smiley este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar și cu Marius țin legătura și chiar lucrăm împreună la proiectul meu muzical. Am foarte mare respect pentru amândoi, deoarece le datorez foarte mult din punct de vedere moral. Am furat, cum s-ar spune, meserie de la ei. Am învățat foarte multe împreună și, cumva, chiar am scris istorie.

crbl-1-1crbl-1-1

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor:„Am să investesc în…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut vâlvă cu o postare, în mediul online: „Vine bebe 3”

Citește și: Fostul principe Nicolae și-a botezat fiul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia!Imagini emoționante de la ceremonie

În ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu

Trupa voastră a lansat 8 albume, sălile erau pline, iar fanii cântau odată cu voi toate piesele. Ce a schimbat celebritatea la tine? Te-ai temut că, odată ajuns în vârf, va începe… coborârea?

Într-adevăr, trupa Simplu a fost una dintre cele mai iubite trupe din România. Am făcut tot ce se putea: albume, discuri de aur, turnee, film, am apărut în cele mai tari reviste la vremea aceea, am cântat pe aceeași scenă cu George Michael, Black Eyed Peas, Macy Gray, Pussycat Dolls, Enrique Iglesias, Julio Iglesias etc. Am făcut tot, tot. Întotdeauna când ești în vârf nu mai există alt drum în afară de coborâre. Important este cât stai în vârf și cât cobori. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu de 10 la școală, am vrut să fiu de 7-8, dar constant, chiar dacă ajungeam și la 4, dar aveam grijă să văd și nota 10.

În 2011, ați luat decizia de a o porni pe drumuri separate. Ai regretat vreodată alegerea asta? Te întreb pentru că doar tu și Smiley ați continuat să aveți succes în muzică…

Mi-am dorit foarte mult o carieră solo pentru că simțeam că am de arătat și de spus alte lucruri. Singurul lucru de care îmi pare rău este că trupa Simplu nu a reușit să aibă un concert de adio, să punem punct așa cum trebuia. A fost ceva involuntar, am tot spus că o să facem, dar… timpul ne-a ținut departe, cumva. Este singurul regret legat de asta.

Cât de greu i-a fost lui CRBL să-și facă o carieră solo

Cât de greu a fost pentru tine să te impui ca solist și de ce obstacole te-ai lovit? Au fost momente în care te-ai gândit să renunți? Ce ți se pare cel mai dezamăgitor în industria asta?

Începutul meu a fost unul foarte greu. Am lansat două piese care nu au avut succesul acela mare de a mă situa într-o poziție de artist solo până în momentul în care am scos piesa „K-boom. Am muncit foarte mult și m-am implicat personal în toate procesele de creație. Mulți spun că nu sunt nici cântăreț, nici rapper. Eu sunt artist. M-am adaptat la vremuri, dar nu m-am abătut de la ceea ce îmi place.

Acum, că au trecut anii și am acumulat destulă experiență, îmi permit să mă premiez și să fac doar ce mă taie capul, să cânt doar despre ce simt, fără a mai ține cont 100% de cerințele trendului. Sunt pe cale să scot un album rap rock și să plec în turneu „călare pe ghidon, cum îmi place mie să spun.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă, Răzvan Lupică, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton