Replica Ginei Pistol pentru fanii care o iau la rost că și-a mărit buzele în timpul sarcinii: "Cât de nebună să fiu să..."

.

Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol este luată la rost de unii dintre fanii săi pe motiv că… a îmbătrânit. Însă, ceea ce-i nemulțumește cel mai mult pe haterii prezentatoarei Chefi la cuțite este că are buzele mult prea umflate. Gina îi asigură, însă, că nu a trecut pe la estetician și a lămurit misterul buzelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei care o urmăresc pe Gina Pistol pe Instagram îi găsesc nod în papură după fiecare intervenție în online, așa cum procedează și cu restul vedetelor. Însărcinată în aproape șase luni, Gina Pistol infirmă intervențiile estetice de care o acuză fanii și le dă acestora o replică de nota 10.


Sătulă să fie ținta bârfelor, vedeta a spus totul, pentru a lămuri odată pentru totdeauna misterul creat în jurul ei. 

‘O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu a mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina!’, a spus, zâmbitoare, Gina Pistol, pe Instagram.


Un alt individ s-a arătat nemulțumit de faptul că au trecut anii și Gina resimte și ea schimbările determinate de acest fapt. „Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea’, i-a scris Ginei un individ care pare să fi găsit elixirul tinereții venșnice și nu vrea să-l împartă cu nimeni.

Gina Pistol i-a dat, imediat, replica: „Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate’.



Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere

În bustieră și halat pufos, Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă. Vedeta are mare grijă de ea în această perioadă și a arătat tuturor ritualul ei de îngrijire pe parcursul sarcinii.

Gina Pistol a vorbit și despre poftele pe care le are. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți, a spus vedeta. Iubita lui Smiley a mărturisit că a avut poftă de hummus atunci când s-a întors de la filmări.


Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță. Cei doi așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă la piept copilul care va veni pe lume la începutul anului viitor.

Citește și:

Emoții pentru Gina Pistol! Ce a aflat vedeta, însărcinată în luna a șasea, după ultimul consult medical: „Tocmai am…'

Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm'/ EXCLUSIV