Replicile memorabile care l-au făcut celebru pe Marcel de la Insula Iubirii. ”Sampset” și ”Șailaică daimănz in dă scai” sunt doar câteva dintre ele

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marcel de la Insula Iubirii a stârnit hohote de râs în cel mai fierbinte reality show de la Antena 1. A spus clar încă din testimoniale că nu vorbește limba română foarte bine, asta deoarece a fost mult timp plecat din țară, fiind ospătar în Thailanda, în schimb însă s-a lăudat că stăpânește bine limba spaniolă și engleză. Spre surprinderea tuturor, de-a lungul edițiilor a avut numeroase replici memorabile, fie în română, spaniolă, engleză sau combinat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Insula Iubirii este unul dintre cele mai urmărite și așteptate reality show-uri de pe micile ecrane, mai ales de când Marcel Andrei, alias „Maluma de România', așa cum chiar el s-a prezentat, a venit cu o serie de replici neașteptate. În încercarea de a o face pe Maria să se îndrăgostească de el, ispita masculină a scos „toate armele' la înaintare.

marcel-andrei-ispita-de-la-insula-iubiriimarcel-andrei-ispita-de-la-insula-iubirii

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii se însoară anul acesta cu Armina, iubita cunoscută pe Facebook: „Ne dorim o fetiță!”

Citește și: Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!'

Citește și: Marisa Paloma, de urgență la spital, cu timpanul spart: „Mi-a curs mult sânge”. Vedeta a fost rănită, din joacă, de fiica ei în vârstă de 2 ani și 8 luni

Citește și: Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, replici acide la Insula iubirii. Ce și-au reproșat, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui: „Eu nu mai am nimic de discutat! Să vorbească cu tine, Radu'

Replicile memorabile care l-au făcut celebru pe Marcel de la Insula Iubirii

Marcel de la Insula Iubirii a cucerit publicul din România încă din prima ediție a reality show-ului, atunci când i-a povestit reporterului că nu știe foarte bine limba română, ci mai mult limba spaniolă. Fără a ezita, reporterul l-a supus unui test și l-a pus să spună în spaniolă: 'Ce frumoasă ești!', moment în care el a spus: 'Hola mami, que guapa!', cu o pronunție și un accent care au stârnit amuzamentul telespectatorilor.

De aici însă, au urmat mult mai multe replici memorabile, astfel că secvențele au ajuns imediat virale pe rețelele de socializare, fiind intens distribuite de către fani și telespectatori. Mai mult, s-au făcut și numeroase meme-uri cu Marcel de la Insula Iubirii.

Hola mami, que guapa!'/'Vrei să mergem să vedem împreună la Sumpset?' / 'M-am simpțit șainlaică daimănz in dă scai' / „Trebuia să mă aleagă pe mine de la cap până la început„ / 'Situația ta e alandala în stil congo jambo' / 'Dă-mi accept ca să te vindec', sunt doar câteva dintre replicile memorabile pe care le-a spus Marce la Insula Iubirii.

Cu ce replici a încercat Marcel de la Insula Iubirii să o cucerească pe Maria

Pe măsură ce a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Maria de la Insula Iubirii, Marcel a dezvăluit că este cu adevărat îndrăgostit de ea. Mai mult, a precizat în fața tuturor că nu își face rolul de ispită, ci pur și simplu acestea sunt lucrurile pe care simte să le facă privind apropierea de iubita lui Daniel Ungureanu. În continuare, replicile lui au fost unele intens distribuite prin numeroase grupuri pe rețelele de socializare.

'M-am relaxat cu spume la gură' / 'Ești o căprioară inofensivă care te pierzi în lei. Nu în lei că leul îl ai deja lângă tine. Te pierzi în hiene.' / „Te dezahardezi?' / „Dacă aș putea ți-aș da ție durerea, mi-am pune-o mie și ți-o dau pe-a mea„ / 'În capul meu e anul nou, numai artificii.', sunt alte replici memorabile spuse de Marcel de la Insula Iubirii.

Marcel Andrei este dezamăgit, după ce a văzut imaginile cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii

Reamintim că în ultimul episod de la Insula Iubirii, Marcel Andrei a reacționat dur la imaginile surprinse cu Maria Covasa și ispita Eric. El este dezamăgit, după ce a văzut aceste cadre, iar concurenta l-a ales pe Eric pentru următorul date, astfel că și-a manifestat dezamăgirea.

„Frate, copia nu are valoare. Cu mine a fost în mare a doua zi. Pentru mine e egal cu zero ce face. Eu am mai întrebat-o dacă îi place de cineva. Ea îmi spune că nu are nicio treabă cu nimeni și apoi o văd cu persoana aia în apă. Lucrurile se bat cap în cap. Dacă ai ceva de clarificat cu o persoană, poți să o faci și pe uscat, cu microfonul… dar când te duci așa înseamnă că ai un secret, interpretezi. El o plimbă și data viitoare, tot la mine vine. Miau-miau!’, a spus el la emisiune.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton