Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară! Artistul și partenerul lui au un băiețel superb

 Oana Pantazi
.

Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară, artistul făcându-le cunoștință ieri fanilor săi cu micuțul Renn Martin-Yosef , născut prin intermediul unei mame-surogat.

Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară, el și partenerul său de viață,  În urmă cu 10 ani, cântăreț, Jwan Yosef devenind părinții unui băiețel superb. Artistul a apelat pentru prima oară la o mamă-surogat în anul 2008, care i-a născut pe primii săi fii, gemenii Matteo și Valentino. După ce și-a recunoscut public orientarea sexuală, Ricky Martin s-a căsătorit cu partenerul său și cei doi au devenit și părinții unei fetițe, Lucia. Acum, Ricky Martin și Jwan Yosef sunt din nou părinți, fiul lor Renn venind pe lume ieri.

Acum, Ricky Martin nu mai trăiește La vida loca, dar viața lui este cu siguranță una fericită. Are o carieră solidă și o viață de familie așa cum și-a dorit, alături de partenerul său, artistul Jwan Yosef, și cei patru copii ai lor – gemenii Matteo și Valentino, fiica Lucia și bebelușul Renn, pe care li l-a prezentat în premieră fanilor de pe contul său de socializare.

Ricky Martin a anunțat că va deveni tată pentru a patra oară în luna septembrie

Ricky Martin a făcut anunţul în timp ce participa la un dineu organizat în Washington, ca parte a unei campanii dedicate drepturilor omului.

În timpul evenimentului, Ricky Martin, însoțit de soțul și de gemenii săi, a făcut anunțul neașteptat: ‘Familia mea este aici: Jwan, soțul meu iubit, gemenii mei frumoși, Mateo și Valentino, pe care îi iubesc din toată inima. Ei sunt inspirația mea în fiecare zi. Trebuie să anunț că suntem însărcinați (n.red. eu și soțul meu), iubesc familiile mari. Lucia, fetița mea, nu este aici, ci acasă cu bunica sa, și mai așteptăm un copil. Suntem însărcinați‘, a declarat Ricky Martin pe scenă.

„Vă iubesc, sunteţi cei care îmi daţi putere, sunteţi surse de inspiraţie în fiecare zi, mă motivaţi să merg mai departe', a spus Martin.

Foto: Profimedia, Instagram

Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară! Aici, alături de partenerul său Jwan Yosef, și fiul lor, Renn.Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară! Aici, alături de partenerul său Jwan Yosef, și fiul lor, Renn.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton