Rinda, sora Ronei Hartner, susține că regretata artistă și-a prevestit moartea: „Ea știa demult că o să fie foarte bolnavă și că o să se ducă. Am găsit jurnalul ei, în care scria…”

 Miniosu Alexandra
.

Rinda, sora Ronei Hartner, susține că regretata artistă și-a prevestit moartea. Marea actriță s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, răpusă de cancer. La scurt timp după deces, sora ei i-a găsit jurnalul și a dezvăluit ce scrie în acesta. Potrivit spuselor ei, cântăreața ar fi știut de mai demult că se va îmbolnăvi și că va muri, pentru că ar fi avut „o legătură puternică cu Dumnezeu'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost una dintre cele mai mari și iubite actrițe pe care România le-a avut vreodată. Din păcate, publicul și-a luat „adio' de la ea, pentru totdeauna, anul trecut, pe 23 noiembrie, atunci când regretata artistă s-a stins din viață. Acum, la câteva luni de la decesul ei, sora sa, Rinda, dezvăluie că i-a găsit jurnalul cântăreței și, conform celor scrise în el, Rona Hartener ar fi știut de mai demult că se va îmolnăvi și că va muri.

rona-hartner-5rona-hartner-5

Deși îi este greu și acum, Rinda, sora Ronei Hartner, a acceptat să vorbească despre ultimele clipe de viață ale cântăreței, în podcatul ALTCEVA cu Adrian Artene. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri tulburătoare referitoare la lupta interioară pe care regretata actriță ar fi dus-o în ultimele clipe de viață. Ruda cântăreței susține că aceasta și-ar fi prevestit atât moartea, cât și faptul că se va îmbolnăvi. Ar fi aflat despre toate acestea după ce i-a fost găit jurnalul…

Citește și: „Este o legătură care nu se termină, odată ce unul pleacă. La un moment dat, am simțit, așa, ca un frig, lângă mine. Am întrebat…”. Semnele pe care Rinda Hartner le primește de la sora sa, Rona Hartner, după moarte

Citește și: Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare. Artista fusese citată în instanță după moartea sa

Citește și: Alina Sorescu încă se ceartă cu Alexandru Ciucu pe programul fetițelor, după doi ani de procese: „Îmi doresc să aibă o singură casă”

Citește și: Ce relație a avut Cornel Păsat cu Mioara Roman și ce lecție importantă a primit de la ea: „A fost o femeie puternică, foarte educată, elegantă, diplomată, sociabilă. Nu a făcut niciodată diferențe de statut social”

Rinda, sora Ronei Hartner, susține că regretata artistă și-a prevestit moartea

Așadar, Rinda Hartner susține că a descoperit în filele jurnalului Ronei Hartner faptul că artista ar fi știut că va fi bolnavă și că și-ar fi prevestit sfârșitul. Ulterior, ar fi revenit asupra unui mesaj pe care l-a primit de la sora ei anul trecut, în primăvară.

„Ea avea o legătură puternică cu Dumnezeu. Eu cred că ea știa demult că o să fie bolnavă și că o să aibă ceva. Am găsit… avea jurnalul ei, în care scria tot timpul ce îi venea prin cap, prin gând… și le punea dată. Ea știa demult că o să fie foarte bolnavă și că o să se ducă. Da (n.r. a avut premoniție). Și textul pe care mi l-a trimis în martie, anul trecut, l-am citit după aceea și l-am mai citit și am zis că ea știa.

În primul rând, când spunem „Tatăl Nostru, facă-se Voia Ta', „Fie Împărăția Ta', deci doar cuvintele acestea le-a decorticat în texte și textul are un milion de cuvinte. E foarte lung. Dar ce însemna pentru ea „Facă-se Voia Ta', „Mă Încred în Tine', deci asta înseamnă că mă abandonez Ție, Dumnezeu, cu orice vrei, să nu mai am eu orgoliu că mai vreau un pic, că mai vreau asta. (…) „Vie Împărăția Ta', dar mai lasă-mi 10 ani. În textul ăla, decorticat, tot subînțelesul acestor cuvinte. Când te abandonezi total lui Dumnezeu, înseamnă că accepți să se facă Voia Lui', a spus Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, în podcast.

„Probabil că ar fi vrut să mai trăiască'

Totodată, Rinda, sora Ronei Hartner, a povestit că artista ar fi murit cu zâmbetul pe buze. Înainte ca artista să se stingă din viață, la 50 de ani, aceasta ar fi lăsat notate familiei dorințele legate de evenimentul funerar, dorindu-și să fie înmormântată lângă tatăl lor. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum pe 1 Decembrie 2023, la Cimitirul Bellu Catolic.

„Avea credința asta atât de puternică și a plecat cu zâmbetul pe buze și asta m-a convins că ea l-a văzut pe Dumnezeu. Poate l-a văzut și pe tată, dar zâmbetul pe care îl avea, pare că l-a văzut pe Dumnezeu. Știu că e bine acum. Da, probabil că ar fi vrut să mai trăiască', a mai spus sora Ronei Hartner.

Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară

Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Artista a fost răpusă de cancer, anul trecut, boală cu care se luptase și în 2019. Cu aproximativ două luni înainte să moară, regretata actriță povestea că doctorii au îndemnat-o să-și facă testamentul și să-și cumpere loc de veci, după ce fusese, din nou, diagnosticată cu afecțiunea nemiloasă.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie’, povestea Rona Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton