Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „N-am pățit nimic, nu am primit nicio amendă. Mi se pare inuman...”

.

Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală pentru abuz împotriva animalelor. Autoritățile doljene s-au autosesizat după ce tânărul a mărturisit, chiar în timpul emisiunii, că i-a aruncat pisicile iubitei de la balcon. Concurentul a fost chemat la sediul Poliției, unde a dat cu subsemnatul, și spune că nu s-a ales cu amendă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Robert Braia și Bianca Mitroi sunt unul dintre cuplurile participante la Insula Iubirii, sezonul 8. Încă de la primul bonfire, tânăra a dezvăluit detalii halucinante despre iubitul ei. L-a acuzat, cu ochii în lacrimi, că i-a aruncat pisicile de la balcon, iar el a recunoscut în fața camerelor că este vinovat.

Citește și: Robert Braia, de la Insula Iubirii, cercetat penal după ce i-a aruncat iubitei sale, Bianca Mitroi, pisicile de la balcon: „Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia'. Poliția s-a autosesizat după ce el a recunoscut totul în emisiune


Citește și: Cum a încercat Robert de la Insula Iubiri, sezonul 8, să scape de pisicile Biancăi, iubita lui: „M-a adus în pragul disperării sincer. Erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație…’

Citește și: Andreea Marin are un look nou: „Tuns, vopsit și aranjat…’. Cum arată acum vedeta

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți: „Las lucrurile să vină de la sine. Comunicăm, dar acum copiii au crescut și…’ / Afaceristul este în vacanță cu ei și familia sa


Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon

Dezvăluirile făcute de Robert Braia în timpul emisiunii Insula Iubirii au șocat telespectatorii și, în consecință, autoritățile doljene s-au autosesizat și au deschis o anchetă penală pentru abuz asupra animalelor.

Astăzi, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției, unde i s-au luat declarații cu privire la acest incident. Cazul s-ar fi lămurit, astfel că autoritățile nu vor continua cercetările. Robert Braia nu s-a ales cu amendă, ci doar cu reacții critice în mediul online.


„Eu am impresia că voi nu faceți diferența dintre ceea ce se întâmplă la o emisiune și viața mea privată. Astăzi am fost chemat la poliția animalelor să dau niște declarații. Mi se pare absolut incredibil și inuman până unde s-a ajuns cu această poveste cu motanii. Ce se întâmplă în emisiune este un show și viața mea privată este viața mea privată, și eu răspund de ceea ce fac în viața privată. La fel ca orice alt cetățean, am și eu dreptul la apărare și vreau să îmi spun punctul de vedere.


Am primit foarte mult bullying de la iubitorii de animale, aceștia acuzându-mă pe mine de niște lucruri pe care nici măcar nu le-au verificat. Vă las aici (n.r. în video) câteva exemple. De asemenea, presa a pus paie pe foc cu niște declarații cel puțin incriminatorii și neadevărate la adresa mea. Evident că poliția animalelor m-a lăsat în pace și au înțeles și ei că nu am făcut rău niciunui animăluț. Și, evident, nu am primit nicio amendă.

Vă mulțumesc mult celor care ați fost alături de mine în aceste momente grele prin care trec. Voi vorbi pe larg despre acest subiect și despre experiențele pe care le-am trăit la Insula Iubirii într-un podcast’, a declarat Robert Braia pe TikTok, concurent la Insula Iubirii.


„I-am speriat pisicii și au căzut de la balcon’

Totuși, în fața camerelor de filmat, Robert Braia a recunoscut că a speriat animalele cu intenția de a cădea de la balcon.

‘I-am speriat pisicii și au căzut de la balcon. Era unul jos, pe care l-am recuperat, dar unul dintre ei a plecat prin cartier. Am mers și l-am căutat – și fără să știe ea – și l-am adus înapoi. După ce l-am adus înpoi – eu las geamul deschis des – și într-o seară au plecat amândoi. Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia. Pe parcurs am început să ne iubim și a aflat fix cu o zi înainte să mergem la Insula iubirii.


I-am dat parola de la telefonul meu – singura femeie căreia i-am permis – și s-a apucat să verifice. A văzut conversația din septembrie, de acum 6 luni. A văzut cum eu vorbeam cu un prieten cum să scap de pisici. Eu regret acum că am făcut chestia asta, dar ea nu înțelege, a povestit Robert la Insula Iubirii.

Sursa foto: Facebook & Captură Video