Robert De Niro rupe tăcerea după despărțirea de soția lui. E a doua oară când Robert De Niro dă divorț de Grace Hightower!

.

După șocanta veste a despărțirii lor, Robert de Niro vorbește despre divorțul de Grace Hightower, cea care i-a fost alături timp de 21 de ani și i-a dăruit doi copii, confirmând faptul că ei doi nu mai formează un cuplu.

Robert De Niro dă divorț de soția lui după 21 de ani de căsnicie!


În urma a nenumărate articole apărute în presă săptămâna trecută, care anunțau divorțul dintre Robert De Niro (67) și cea care i-a fost alături timp de 21 de ani, Grace Hightower (63), celebrul actor a rupt în sfârșit tăcerea, vorbind despre decizia dificilă pe care el și soția lui au fost obligați să o ia. De Niro a confirmat faptul că el și Grace s-au separate, într-o declarație făcută pentru Today.

Actorul și soția lui s-au cunoscut în 1987

Grace și cu mine avem doi copii minunați împreună. Intrăm acum într-o perioadă de tranziție în relația noastră, ceea ce reprezintă un proces greu, dar constructiv’, a spus De Niro. Apoi, actorul a mai făcut o precizare: „O respect pe Grace pentru că este o mamă extraordinară și cer intimitate și respect din partea tuturor pe măsură ce ne vom strădui să ne dezvoltăm rolurile de parteneri în parenting’.


Actorul premiat cu Oscar a cunoscut-o pe Grace în anul 1987, pe când ea lucra ca hostessă la restaurantul Mr. Chow, din Londra. Cei doi s-au căsătorit în 1987 și au împreună un fiu, Eliott (20) și o fiică, Helen Grace (6). Acum, Helen Hightower se ocupă cu actele de filantropie și, ocazional, joacă mici roluri în care și cântă. Ultima apariție împreună a cuplului s-a petrecut în iunie anul trecut, în iunie, la Premiile Tony, așadar vestea despre separarea lor nu a fost tocmai neașteptată…


Robert De Niro și Grace Hightower au mai fost o dată la un pas de divorț, în 1999…

Robert de Niro a dat divorț de Grace și în 1999!

Din păcate, Robert De Niro a mai fost o dată la un pas de divorț, în anul 1999, când el și soția lui au ajuns la tribunal, unde actorul a cerut custodia fiului lor. În cele din urmă, cei doi soți s-au împăcat și, în 2004, și-au reînnoit jurămintele, iar în 2011, pe când Grace avea 57 de ani, a venit pe lume și fiica lor, Helen Grace. Din păcate, cel de-al doilea copil nu a fost liantul care le-a salvat căsnicia…


De Niro a mai fost căsătorit cu actrița Diahnne Abbott din 1976 până în 1988. Au împreună doi copii, Drena (47) și Raphael (42). În 1995, partenera lui de viață din acea perioadă, modelul Toukie Smith, i-a mai dăruit doi copii, gemeni – Aaron și Julian, acum în vârstă de 23 de ani.

Foto: Hepta