Rodica Mandache, după ce a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic: „Eu îl iubesc foarte tare și acum. Cred că el s-a îndrăgostit de toate partenerele”

 Miniosu Alexandra
.

Rodica Mandache a oferit un răspuns surprinzător când a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic. Cei doi coloși ai lumii artistice au jucat împreună, în trecut, și, spune ea, îl „iubește foarte tare și acum' pe colegul ei de breaslă. Totodată, actrița susține că și el a iubit-o, cu mențiunea că, spune ea, maestrul s-ar fi îndrăgostit de toate partenerele lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Rodica Mandache va fi invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', găzduită de Marius Manole și difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ. În cadrul acesteia, marea actriță va vorbi, printre altele, și despre relația cu Florin Piersic, pe care-l consideră un „semizeu'.

rodica-mandacherodica-mandache

Citește și: Rodica Mandache, premiată la Gala Premiilor Gopo 2024, la vârsta de 80 de ani. Ce a spus despre Marius Manole: „Bagabontul de Manole are…'

Citește și: La 80 de ani, Rodica Mandache regretă că nu s-a ocupat mai mult de fiica ei, în tinerețe: „E sectorul în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. Meseria de actriță este foarte egoistă'

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș. Imagini de la cununia civilă

Citește și: Antonia, apariție rară la Petrecerea VIVA! 2024, într-o ținută all black. Imaginile îi reconfirmă titlul de „cea mai frumoasă femeie din România'

Rodica Mandache, după ce a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic

La un moment dat, Marius Manole o întreabă pe Rodica Mandache dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic. Răspunsul ei nu întârzie să apară, exprimându-și cu această ocazie admirația față de colegul ei de breaslă.

„O întrebare foarte bună. El era actorul dintr-un aluat neomenesc, dintr-un aluat de semizei. El este singurul actor care a putut dintotdeauna și poate și-n ziua de azi să umple o sală de 2000 de locuri numai pentru că e el. Nu contează că nu-l auzi de acolo, de sus, nu contează că nu-l vezi dacă ești la etajul 3, e ceva… Eu îl iubesc foarte tare și acum. El m-a iubit, da. Dar cred că el și-a iubit toate partenerele. Cred că s-a îndrăgostit de toate partenerele. Când vrei să păstrezi un băiat care-ți face curte sau care te iubește, îl lași așa, ca un personaj abstract. Și rămâneți toată viața împreună', a răspuns Rodica Mandache.

În aceeași emisiune, Rodica Manche spune că poartă deseori ochelari de soare 'din complex', cu toate că, și la 81 de ani, este o femeie extrem de frumoasă.

„Nemaifiind atât de frumoasă pe cât eram, încerc să ascund cu bucle, cu pălărie, cu rochii lungi, cu ochelari de soare…', mai spune ea.

Ce spune Rodica Mandache despre operațiile estetice, la 81 de ani

În același timp, Rodica Manche își spune părerea și despre operațiile estetice. Deși le consideră niște corecturi, nu și-ar face astfel de intervenții, pentru că e mulțumită de cât i-a lăsat Dumnezeu.

„Eu sunt mulțumită de cât mi-a lăsat Dumnezeu. Dumnezeu a fost și blând cu mine și am arătat foarte bine până la un moment dat. Nu m-am gândit la o operație estetică până acuma și nu cred că îmi doresc, pentru că eu sunt fascinată să văd ce vrea Dumnezeu de la mine și cum o să fiu eu până la capăt', mai explică marea actriță.

Rodica Mandache continuă să aibă o viață activă și la 81 de ani. Artista e și acum plină de energie. Deși spune că nu are niciun secret, recunoaște că s-a ținut departe de vicii.

„Așa mă încarc eu, pe scenă… N-am fumat și n-am băut pentru că nu m-a lăsat organismul. Iar rațiunea mea a fost mai puternică', a mărturisit Rodica Mandache.

Rodica Mandache susține că nu a fost ofertată să joace în telenovele

În ceea ce privește partea profesională, Rodica Mandache crede că ar putea juca un rol într-o telenovelă, însă, afirmă ea, nu a primit oferte…

„Am făcut de toate, dar ca să spun că am fost dorită și solicitată – socotită o piatră scumpă – nu, asta nu! Eu pot să fiu foarte drastică și foarte gomoasă cât privește meseria și să spun eu nu fac asta, eu nu fac reclame… dar nu m-a chemat nimeni, așa că… Carmen Tănase a făcut un rol memorabil (Flăcărica) într-o telenovelă, Gheorghe Visu a fost geniu în rolul lui State… Actorii își fac meseria', a transmis ea.

În emisiunea lui Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ, aflați și de ce a primit Rodica Mandache porecla Viperel, cine este actorul de breaslă pe care îl iubește, dar și cum s-a simțit când a primit premiul GOPO pentru întreaga carieră.

Tot atunci veți afla și de ce îndrăgita actriță Rodica Mandache a vrut să se bată cu un vânzător într-un magazin și care este motto-ul ei de viață.

Sursă foto: Comunicat de presă, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton