Românca Andreea Diaconu a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024, alături de Carla Bruni și Kate Moss. Cher a cântat în încheierea show-ului / Imagini cu celebrele fotomodele în lenjerie intimă

.

Românca Andreea Diaconu s-a numărat printre fotomodelele care au defilat la Victorias Secret Fashion Show 2024. După o pauză de șase ani, casa de modă a reluat prezentările și nu au lipsit, bineînțeles, aripile spectaculoase care definesc brandul. Pe același podium s-au aflat și Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid sau Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Victorias Secret Fashion Show 2024 a avut loc marți seară, pe 15 octombrie. Evenimentul s-a desfășurat la Brooklyn Navy Yard, în New York, marcând o revenire în forță a casei de modă. Îndrăgitele spectacole au fost întrerupte din 2018, perioadă în care brandul și-a schimbat strategia, axându-se pe promovarea incluziunii și diversității dimensiunilor.

Citește și: Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. În trecut a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană


Citește și: Cum arată Diandra Moga de la Insula iubirii după ce și-a topit acidul din buze: „Îmi doream o schimbare. Mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar să nu dea în vulgar’

Citește și: Andreea Marin a fost internată o săptămână din cauza epuizării: „Am avut nevoie de analize. Nu am dormit 48 de ore, deloc. Dacă te agiți, dacă muncești…'

Citește și: Copiii afaceristului Adrian Marțian au dispărut, în Hunedoara, în timp ce se aflau în grija bonei. Mesajul trimis de cei trei frați, o zi mai târziu, pentru mama lor: „Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine'/ Cine i-ar fi răpit


Româna Andreea Diaconu a defilat printre fotomodelele de la Victorias Secret Fashion Show 2024

Prezentarea de marți seară a marcat o revenire a brandului la formatul tradițional de podium, pentru prima dată în ultimii șase ani. Legende ale modelingului precum Tyra Banks, Kate Moss, Carla Bruni au defilat în lenjerii spectaculoase, promovând stilul iconic al casei de modă. Scena au împărțit-o cu noua avangardă a industriei, inclusiv Anok Yai, Lila Moss și Devyn Garcia.


Printre celebrele fotomodele s-a aflat și românca Andreea Diaconu, care a strălucit într-o lenjerie nude, cu aplicații inedite. A schițat un zâmbet larg pe podium, purtând elementul distinctiv al brandului – o pereche de aripi delicate. O altă apariție spectaculoasă a fost cea a modelului Carla Bruni. Îmbrăcată într-un corset negru și slip asortat, fosta primă Doamnă a Franței i-a lăsat pe cei prezenți înmărmuriți.

Gigi Hadid a fost cea care a deschis show-ul, strălucind într-un costum roz și o pereche enormă de aripi cu pene. Al doilea look a constat într-un body roșu transparent, pe care l-a purtat cu aripi de aceeași culoare.


Cher a cântat în încheierea show-ului

Prezentarea de modă s-a încheiat cu un moment de excepție. Cher a urcat pe scenă și a interpretat două dintre cele mai cunoscute hituri ale sale – „Strong Enough’ și „Believe’. Pentru acest eveniment, artista de 78 de ani a purtat o salopetă neagră, strălucitoare. În timpul reprezentației, celebrele fotomodele au defilat în jurul ei, moment care i-a încântat nespus pe cei prezenți.


Cine e românca Andreea Diaconu

Andreea Diaconu a împlinit 33 de ani în luna martie, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA. Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică.

La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue sau Elle și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.