Romanița Iovan și-a dorit ca fiul ei să devină model, dar s-a lovit de refuzul lui Albert: „Nu a vrut. Chiar am încercat acest lucru”

 Ifrim Georgiana
.

Romanița Iovan și-a dorit ca fiul ei să devină model, dar s-a lovit de refuzul lui Albert. Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă și femei de afaceri de la noi din țară. Vedeta are o carieră impresionantă în spate și a reușit să ajungă în topul designerilor din țara noastră, după ce s-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. Recent, aceasta a recunoscut că și-ar fi dorit ca fiul ei să se lanseze în modelling, însă s-a lovit de refuzul vehement al acestuia. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan și-a dorit ca fiul ei să devină model, dar s-a lovit de refuzul lui Albert. Romanița Iovan și-a făcut debutul în modelling și fashion în urmă cu mai bine de 30 de ani. De-a lungul carierei, aceasta a avut numeroase prezentări de modă, iar creațiile sale au fost expuse la unele dintre cele mai importante festivaluri din țară. În plan personal, creatoarea de modă a fost căsătorită cu Adrian Iovan, însă au divorțat după cinci ani împreună, în anul 2008. Din mariajul celor doi, a rezultat un fiu, Albert, care acum are 16 ani.

ro9ro9

Designerul vestimentar și-ar fi dorit ca fiul ei să-i calce pe urme și să-și consoleze o carieră în modelling, însă Albert nu a fost de acord cu planurile acesteia. De fiecare dată când tânărul a fost chemat la un casting, a refuzat să participe, însă Romanița Iovan nu-și pierde speranța că poate, la un moment dat, acesta se va arăta pasionat de modă.

Citește și: Romanița Iovan dă vina pe autorități, la 9 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Vedeta își lasă fiul să-i facă dreptate pilotului: „Să decidă el dacă va deschide vreun proces'

Citește și: Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, în luna a șaptea de sarcină: 'E cam greu cu arsurile astea…' Câte kilograme are acum

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…”Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Romanița Iovan și-a dorit ca fiul ei să devină model, dar s-a lovit de refuzul lui Albert

Romanița Iovan recunoaște că și-a dorit ca fiul ei să urmeze o carieră în modelling, ba chiar a mers cu el la o astfel de agenție. La 16 ani, se pare că Albert nu este prea interesat de acest domeniu, căci refuză să participe la casting-urile unde este chemat.

„Albert nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru, în sens că m-am dus la MRA, la Liviu Ionescu, colegul meu de acum 30 și ceva de ani. M-am dus la agenția de modele, iar acolo i-au făcut poze. Am vrut pentru a urmări oarecum evoluția lui din punct de vedere fizic. Efectiv, de fiecare dată când a fost chemat la casting, niciodată nu a vrut să meargă.

Deci, este evident, cel puțin până la această vârstă, la 16 ani și jumătate, că nu a fost interesat de lucrul acesta. Acum, nu știu dacă o să fie interesat de modă sau altceva, pe ideea respectivă, dar de modelling nu a fost interesat. Nu mi-a cerut el, am vrut eu să încerc. Dar pozele sunt foarte frumoase, de altfel', a declarat afacerista, potrivit ego.ro.

Ce probleme de sănătate a avut fiul Romaniței Iovan

Albert, fiul Romaniței Iovan, a avut o problemă la coloană și a făcut exerciții fizice pentru a-și corecta mersul. Tânărul este pasionat de sport, iar creatoarea de modă se bucură că băiatul ei este echilibrat fizic, dar și psihic.

„Nu am intervenit. Apropo de corectat mersul, crescând brusc la un moment dat, a avut o problemă cu coloana. Și-a corectat acest lucru prin exerciții fizice, ceea ce e foarte bine. La un moment dat, a început să facă sport. Acum are o poziție foarte frumoasă, stă drept, e plin de pătrățele, de mușchi, este echilibrat psihic și fizic. E bine Albert', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton