Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Ce pățeau pe scenă: „Noi intram după el, mai bine te împușcai”

 Ifrim Georgiana
.

Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Invitați la podcastul lui Horia Brenciu, cei doi comediați au depănat amintiri și au povestit cum decurgeau spectacolele lor în urmă cu mulți ani. Aceștia formează o echipă pe scenă teatrului de mai bine de trei decenii și continuă să fie extrem de apreciați de români.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu și Cornel Palade formează un cuplu de scenă de mai bine de 30 de ani, s-au bucurat de un succes răsunător, însă au traversat și perioade de cumpănă. În podcastul „Lucruri simple', cei doi comedianți au recunoscut că, de-al lungul colaborării lor, au existat multe discuții tensionate, însă acestea nu s-au concentrat niciodată în jurul banilor. Cu această ocazie, Cornel Palade a ținut să ofere și câteva lămuriri privind parcursul lui în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', mărturisind că plecarea din Republica Domnicană nu a fost întâmplătoare, ci s-a sincronizat cu momentul când a simțit că atrage antipatia publicului.

t9t9

Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Cei doi actori și-au petrecut jumătate de viață pe scena teatrului românesc și s-au cunoscut înainte de Revoluție. Romică Țociu a recunoscut că întâlnirea cu colegul lui de scenă le-a schimbat amândurora destinul.

Citește și: Nepotul lui Romică Țociu a apărut prima dată în public, după ce a înghițit 2 bile magnetice și a suferit o operație grea: „Este îngerașul care mă trezește în fiecare dimineață”

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu: „Sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu…”

Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Faimoșii și Războinicii propuși către eliminare

Citește și: „Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început'. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru

Romică Țociu și-a amintit de perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Artistul îi făcea pe spectatori să plângă în hohote, ceea ce îi cam încurca pe cei doi comediați, care trebuiau să-și susțină numărul chiar după el.

„Fiecare se luptă pentru felia lui, pentru viața lui, pentru lucrurile lui. Când apărea pe scenă, nu trebuia să cânte, pentru că începea publicul să cânte. Făcea bis, tris, noi intram după el, o nenorocire să intri după Dan Spătaru, mai bine te împușcai. Cu ce melodie crezi că închidea recitalul?

Închidea cu „Să știi, măicuța mea'… Începea un plâns în sală… Veneau apele șuvoi, apoi intră și fă comedie! A cântat s-a aplecat, a ieșit și n-a mai intrat. Ăia plângeau și ne ziceau să intrăm: unde să intrăm, pe mama mea?', și-a amintit Țociu, în emisiunea lui Horia Brenciu de pe YouTube.

Cornel Palade, despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Cornel Palade și Romică Țociu spun că nu s-au certat niciodată din cauza banilor. Legat de participarea sa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', actorul a ținut să sublinieze că a plecat din competiție atunci când rivalitățile și invidiile erau prea mari.

„Ne-am mai certat de vreo 200 de ori.  Dacă ne certam pe bani, nu mai eram împreună. Nici pe femei. Pe bărbați, da!  Eu îl cunosc foarte bine, numai că el nu a înțeles că oamenii ăia au plecat cu ideea în cap de a câștiga, prin orice modalitate (n.r.: se referă la show-ul de la PRO TV)', a completat Țociu.

„Cert e că m-aș fi dus departe. În momentul când murdăria a început să fie evidentă, am zis că n-are rost. Am stat atât cât a trebuit să nu mă înjure oamenii. După ce am plecat de acolo, am venit pe un val de simpatie extraordinar. Am văzut-o pe Mara plângând, am rămas prost…

Cu Giani Kiriță m-am înțeles foarte bine. Am văzut și invidii, invidii pe nimic. Dacă e un concurs, trebuie să îți iau ție gâtul, doar pentru că e un concurs? Nu există condiție umană', a spus cu regret Cornel Palade.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton