Romina Gingașu, discriminată în perioada când vindea avioane de lux. Ce a pățit soția lui Piero Ferrari: „Faptul că eram româncă m-a afectat psihic. Nici Țiriac nu a știut...”

.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Romina Gingașu a povestit că a fost discriminată din cauza naționalității, în perioada când era angajată la Monaco. Până să-l cunoască pe miliardarul Piero Ferrari, frumoasa româncă a lucrat în industria aviației, la compania Bombardier, și spune că a fost afectată de atitudinea străinilor, dar și a conaționalilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Înainte să devină soție de miliardar, Romina Gingașu a avut o carieră în industria aviației de lux. A lucrat, timp de câțiva ani, la compania Bombardier și vindea avioane private celor mai bogați oameni ai planetei. În același context l-a cunoscut și pe magnatul italian. Timp de câteva luni, Romina a încercat să-l convingă să cumpere o aeronavă de lux, iar negocierile s-au încheiat cu o invitație la cină.

rom12rom12

Citește și: Singura aroganță majoră pe care au făcut Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari: „Încă suntem oameni normali și…' / Averea lui este evaluată la peste 7 miliarde de dolari

Citește și: Cum comentează Piero Ferrari diferența de vârstă de 45 de ani, dintre el și Romina Gingașu: „Îmi oferă foarte multă energie, și-a asumat riscuri…”

Citește și: Iustina și Cornel s-au căsătorit după ce au trecut testul Insula Iubirii și așteaptă un copil. Imagini de la nuntă, cu ea însărcinată

Citește și: X Factor revine la Antena 1, după doi ani. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya și Marius Moga sunt noii jurați

Romina Gingașu, discriminată în perioada când vindea avioane de lux

Romina Gingașu, astăzi soția unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, a rememorat amintiri din perioada când lucra în aviație. Ea spune că atitudinea colegilor i-a lăsat un gust amar, fiind discriminată doar pentru faptul că era româncă.

„În seara aceea a fost o dramă între mine și colegele mele de birou (referitor la seara în care îl întâlnise pe Piero Ferrari). Faptul că eram româncă m-a afectat psihic. Nu cred că trecea o săptămână fără să mă deranjeze cu asta. Multe îmi spuneau ce caut acolo', povestește Romina Gingașu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Romina Gingașu își amintește cum a fost primită în colectivul de la Monaco. Multe colege au subestimat-o și au încercat să-i pună bețe în roate, profitând de faptul că nu avea multă experiență.

„Problema a fost că eu nu știam, după 3 zile la Bombardier, să scriu rapoartele. Știam să scriu un raport, dar nu voiam să arăt din prima zi că sunt cea mai bună; sunt umilă în general, mai ales când sunt într-un mediu nou la început. În acea seară a fost o discuție despre mine, cum că, vai, nu știam să scriu un raport de activitate', a mai povestit ea.

„Nici Țiriac nu a știut'

Romina Gingașu mai spune că același tratament l-a primit și din partea conaționalilor. Unii o suspectau de spionaj în favoarea serviciilor românești, așa că a preferat să-și ascundă naționalitatea. Nici măcar lui Ion Țiriac nu i-a dezvăluit acest lucru, deși s-au intersectat la Monaco.

„Până și românii de la Monaco nu mă vorbeau de bine, ci de rău. Spuneau: „Sigur e trimisă de Servicii după noi.' Nu mă interesează de voi, absolut deloc. Nu a fost cazul de așa ceva. De aceea, eu nu am avut contact cu românii la Monaco. Nici Țiriac nu a știut, l-am cunoscut după 3 ani, la Maranello', mai spune afacerista.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton