Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare. Artista fusese citată în instanță după moartea sa

.

Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare. Regretata artistă a fost citată recent în instanță în procesul pe care-l avea de ani buni cu Primăria Minicipiului București. Magistrații au dat abia acum verdictul și, potrivit sentinței, marii actrițe și cântărețe i s-a făcut în sfârșit dreptate. Iată despre ce proces este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a murit pe data de 23 noiembrie 2023, răpusă de cancer. De curând, regretata actriță a fost citată într-un proces pe care îl avea de ani buni cu Primăria Capitalei. Abia acum, la trei luni după moartea sa, judecătorii au dat un verdict, iar cântăreței i s-a făcut dreptate.

rona-hartner-4rona-hartner-4

Citește și: Rona Hartner a suferit mult din cauza unei interdicții primite de la Rocco Sedano, tatăl fiicei sale: „Nici când era Sumayla mică, nici acum, mare, nu a lăsat-o să…”

Citește și: Rona Hartner, uitată de vedete la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurele persoane publice care au condus-o pe ultimul drum

Citește și: Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi”

Citește și: Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…'

Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare

Acum cinci ani, în 2019, Rona Hartner câștiga procesul pe care îl avea cu Primăria Capitalei pentru a primi moștenirea lăsată de tatăl ei, Florin Niculae Hartner. Cu toate că atunci magistrații i-au dat câștig de cauză regretatei artiste, aceasta nu a intrat niciodată în posesia banilor, din motiv că instituția a formulat o contestație împotriva executării silite.

„Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost precizată, şi în consecinţă: Obligă pârâta (Primăria Capitalei – n.r.) să soluţioneze notificarea privind imobilul din Bucureşti, str. … nr. 81, în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, ce se va introduce la Tribunalul Bucureşti, în 30 de zile de la comunicare', este decizia prin care i se dădea dreptate artistei Rona Hartner, conform spynews.ro.

Artista fusese citată în instanță după moartea sa

Deși a încercat de mai multe ori să intre în în posesia banilor, eforturile Ronei Hartner au fost în zadar. Marea artistă s-a stins din viață cu acest regret în suflet, iar ieri, pe 26 februarie, la câteva luni de la înmormântare, cântăreața a fost citată din nou în procesul cu Primăria Minicipiului București.

Instituția dată în judecată de actriță a fost executată silit, însă a contestat executarea, astfel că, Rona Hartner a ajuns să fie citată la tribunal chiar și după moartea ei. Acum, judecătorii au dat și un verdict prin care artistei i s-a făcut dreptate, în cele din urmă. Cântăreața a câștigat acum procesul, însă, din păcate, nu a mai apucat să-și vadă dorința împlinită.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată, având ca obiect contestație la executare, formulată de contestatorul Municipiul București, prin Primar General, în contradictoriu cu intimata Hartner Rona. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării silite.

Respinge ca neîntemeiată cererea de întoarcere a executării silite. Respinge ca neîntemeiată cererea contestatorului privind cheltuielile de judecată. Cu drept numai de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 București. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26.02.2024', se arată în decizia magistraților.

De ce nu merge fiica artistei prea des la cimitir

Rona Hartner a murit la 50 de ani. Moartea sa i-a îndurerat pe mulți, mai ales pe fiica ei, Rita Sumayla, în vârsta de doar 16 ani. Adolescenta e acum în grija bunicii materne și, potrivit spuselor Danei Cristescu, fosta impresară a artistei, tânăra nu prea merge să-și viziteze mama la cimitir, căci trece printr-o perioadă grea…

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui', a declarat Dana Cristescu, conform Playtech.ro.

Înainte ca Rona Hartner să se stingă, aceasta povestea într-un interviu că și-a făcut, la îndemnul medicilor, testamentul. Vedeta spunea atunci că i-a lăsat toată averea fiicei sale.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor', declara Rona Hartner, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Arhivă viva, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton