Rona Hartner este curtată de un bărbat de 24 de ani: „Pasiune mare”. Artista nu și-a refăcut viața după divorțul de Herve Camilleri

 Ifrim Georgiana
.

Rona Hartner este curtată de un bărbat de 24 de ani. În urmă cu mai bine de un an, îndrăgita artistă și Herve Camilleri au divorțat. Aceștia au format un cuplu timp de 3 ani și au fost căsătoriți un an de zile. Acum, actrița a făcut dezvăluiri neașteptate despre latura sentimentală, susținând că este curtată de un un bărbat cu 25 de ani mai tânăr decât ea. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După doar trei ani de relație, Rona Hartner și Herve Camilleri, cel lângă care artista se vedea toată viața, au divorțat. La momentul respectiv, artista susținea că nu dorește să păstreze legătura cu fostul soț, însă, ulterior, aceasta a revenit asupra deciziei. Acum, Rona Hartner a recunoscut că nu și-a refăcut viața alături de altcineva, însă este curtată de un bărbat în vârstă de 24 de ani. Cu toate acestea, actrița a susținut că nu este dispusă să mai facă niciun compromis și că s-ar căsători doar cu un bărbat „care să știe să fie fericit'.

rona-1-1rona-1-1

Rona Hartner este curtată de un bărbat de 24 de ani. Îndrăgita artistă a recunoscut că încă nu a aflat ce vrea în dragoste, însă a decis ca a treia căsătorie să fie cu noroc.

Citește și: Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună. Duet de senzație, la aniversarea lui Jo:„Am făcut-o și pe asta'

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul:'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc:„M-am lăsat păgubașă'

Citește și: Cine este Eric de Oliveira.S-a născut în Brazilia și e căsătorit cu o sportivă româncă

Rona Hartner este curtată de un bărbat de 24 de ani

Actrița a mărturisit că nu și-a refăcut viața după divoțul de Herve Camilleri, însă este curtată de mai mulți bărbați. Unul dintre aceștia are vârsta de 24 de ani, însă artista nu concepe să înceapă o relație cu un bărbat mai tânăr, din cauza diferențelor de mentalitate.

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit', a declarat Rona Hartner, potrivit spynews.ro.

„Nu am pe nimeni momentan'

Rona Hartner a susținut că, moment, nu și-a refăcut viața alături de alt bărbat. Acesta a recunoscut că încă se află într-o perioadă de refacere și de regăsire sufletească, după divorțul de fostul ei soț.

„În dragoste am aflat că încă nu știam ce vreau, și am decis că a treia căsătorie va fi aia bună, și vor alege pe cine voi considera că este bun pentru mine. De fiecare dată am ales din alte considerente, și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta.

A treia oară o să aleg eu. Nu mă mai alege nimeni, aleg eu. Nu am pe nimeni momentan, trebuie să mă refac după o perioadă dificilă. Sunt separată de un an și jumătate, dar sufletul are nevoie să se împace, să se repare, să se reconstruiască, și asta durează un pic' , a mai spus Rona Hartner, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton