„Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează. Mi-a spus să o las în pace”. Roxana Blagu suferă enorm că fiica ei de 14 ani nu îi vorbește

 Ifrim Georgiana
.

De 9 ani, Roxana Blagu suferă de dorul fiicei sale. Recent, fosta solistă din trupa Trident a vorbit despre drama sfâșietoare prin care trece. Oana, fiica acesteia în vârstă de 14 ani, nu vrea să-i mai vorbească și îi respinge toate încercările de relua legătura. După divorțul părinților, adolescenta a rămas în grija tatălui, susținând, în sala de judecată, că nu este tratată cum trebuie de mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De 9 ani, Roxana Blagu suferă de dorul fiicei sale. De ani de zile, Roxana Blagu nu și-a strâns fiica în brațe. Artista a divorțat de primul ei soț pe vremea când adolescenta avea trei ani, iar în urma procesului de custodie, Oana a rămas în grija tatălui. Într-un interviu recent, artista a susținut că toate încercările de a se apropia de fiica ei au fost în zadar, căci adolescenta nu vrea să-i vorbească și ar fi blocat-o peste tot. Cu toate acestea, solista continuă să se intereseze de situația școlară a fiicei sale și o admiră atunci când se întâlnesc întâmplător.

roc9roc9

Roxana Blagu este respinsă de fiica ei. Deși nu crede că mai poate remedia relația dintre ea și Oana, artista speră că fiica ei o va căuta într-o bună zi. La procesul de custodie, tânăra și-a exprimat dorința de a rămâne în grija tatălui ei. În vara anului 2020, artista și Andrei Badiu, actualul ei soț, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos.

Citește și: Cum a slăbit Roxana Blagu ex-Trident 20 de kilograme după naștere:”Mi se pare simplu”

Citește și: Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani:”Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!”

Citește și: Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble:”Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Citește și: Ce relație au Dana Budeanu și tatăl gemenelor sale, după divorț:”Totul a decurs și decurge…”

De 9 ani, Roxana Blagu suferă de dorul fiicei sale

De 9 ani, fosta solistă din trupa Trident încearcă să reia legătura cu fiica ei, Oana. Adolescenta nu vrea să-i vorbească și a respins orice apropiere din partea mamei ei. Roxana Blagu ar fi încercat s-o contacteze de pe telefoanele prietenilor ei, însă tânăra le-a blocat numerele.

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus', a declarat Roxana Blagu pentru Click!.

„Mi-a spus clar să o las în pace'

Artista a susținut că își vede fiica ocazional, atunci când iese în parc. Deși Roxana Blagu a încercat să aibă o discuție cu adolescenta, aceasta din urmă i-a transmis că nu își dorește să aibă de-a face cu ea.

„Ne-am întâlnit întâmplător în parc (n.r – Roxana și Oana) pentru că frecventăm același parc. Sasha (n.r – fiul Roxanei Blagu) este micuț, așa că mergem în cel mai apropiat parc al nostru, iar de multe ori s-a întâmplat să fie și ea. Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare să văd cum arată pentru că este greu pentru mine.

Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc', a conchis Roxana Blagu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton