Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de relația dintre fostul soț și fiica lor, Ana: „E sub orice critică. I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar...”

.

La sfârșitul lunii august, fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată de scolioză, intervenție care a costat aproximativ 21.000 de euro. Fosta concurentă de la „Survivor' a reușit să strângă banii cu ajutorul Asociației „Salvează o inimă', acuzându-și fostul soț, milionarul Mihai Ivănescu, că nu a contribuit financiar și nu și-a vizitat fiica pe patul de spital. Roxana Ciuhulescu e dezamăgită de relația dintre Ana și tatăl ei, care nu-și asumă pe deplin rolul de părinte. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva luni, Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente grele, după ce fiica ei, Ana Cleopatra, a fost operată de scolioză. Fosta concurentă de la „Survivor’ a făcut un apel un apel la donații pentru a plăti tratamentul costisitor și nu a primit niciun ajutor din partea fostului soț, milionarul Mihai Ivănescu. În continuare, fosta sportivă de performanță e dezamăgită de relația dintre fiica ei și afacerist, care și-a rezumat rolul de părinte doar la plata pensiei alimentare.


Citește și: Ce dietă ține Roxana Ciuhulescu. Ce alimente a eliminat vedeta din meniul ei zilnic: „Mă ajută să nu mă îmbolnăvesc de stomac…'

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost externată din spital, după operația de scolioză. Fostul soț nu a ajutat-o financiar: „Pensia alimentară și nici un leu în plus'

Citește și: Cântărețul Gică Giurcă a murit la spital, după ce a fost găsit spânzurat de un copac. Mesajul sfâșietor al fiicei lăutarului / Avea doar 41 de ani


Citește și: Cine sunt și cum arată presupușii criminali ai milionarului din Sibiu, Adrian Kreiner. Consătenii celor trei: „Sunt familiști, n-au făcut probleme'

Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de relația dintre fostul soț și fiica lor

Roxana Ciuhulescu e dezamăgită de modul în care decurge relația dintre fiica ei și tatăl acesteia. Se pare că Ana i-ar fi cerut milionarului să-i cumpere o rochie pentru banchet, însă s-a lovit de refuzul categoric al acestuia.


„Ana a ieșit Miss Popularitate, nu mai avem loc de coroniță și de banderolă. E recuperată cam 80 la sută, nu total. La o operație pe coloană durează ceva până își revine. Are voie să facă doar înot. Cu mersul e ok.

Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât! I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar nu a vrut. Nu i-a luat nimic. I-a transmis să-i ia maică-sa, că el plătește pensia alimentară. E sub orice critică’, a declarat Roxana Ciuhulescu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.


„Anul acesta a fost unul extrem de greu, am avut cheltuieli mari cu Ana’

La rândul ei, Roxana Ciuhulescu urmează să se opereze la genunchi și recunoaște că este depășită de problemele din ultimele luni. Fosta mare sportivă regretă că și-a cumpărat casă anul trecut, fiindcă ar fi putut folosi banii pentru tratamentul și recuperarea fiicei ei.


„Eu tot timpul voi avea probleme cu genunchiul, până nu mă operez, nu scap de ele. Anul acesta a fost unul extrem de greu, am avut cheltuieli mari cu Ana, cu operația, tratamentul, recuperarea. Doar un RMN ne-a costat 1000 de euro. Dacă anul trecut am fi știut că până la urmă vom ajunge să o operăm, nu ne-am fi luat casă’, a completat vedeta TV.

Sursa foto: Facebook