Roxana Hulpe, noi declarații despre numele copilului. Vedeta PRO TV va avea o fetiță: „Vorbim deja cu ea și îi spunem...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Roxana Hulpe a făcut noi declarații despre numele copilului. În curând, vedeta de la PRO TV va avea o fetiță. Venirea pe lume a micuței pe lume e așteptată cu nerăbdare de toată lumea, dar mai ales de prezentatoarea TV, având în vedere că va deveni mamă pentru prima oară. Iată ce ne-a spus aceasta cu privire la numele bebelușului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Hulpe a oferit noi declarații despre numele copilului. Într-un număr anterior al revistei VIVA!, vedeta de la PRO TV ne-a dezvăluit unele detalii interesante despre fetița ei, ce urmează să se nască în scurtă vreme. Prezentatoarea TV are în minte mai multe variante în privința numelui, însă ea și soțul ei nu au ajuns încă la o decizie finală.

bst00512-modbst00512-mod

Roxana Hulpe trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Prezentatoarea de la PRO TV este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată. Știrista și soțul ei vor avea o fetiță, copil pe care și l-au dorit din tot sufletul. Până la emoționantă întâlnire cu micuța, aceștia s-au gândit deja la câteva variante de nume.

Citește și: Ce probleme are Roxana Hulpe în sarcină:„Încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră. Nu mai suport nici acum…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată:„Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme' / EXCLUSIV

Citește și: Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți:”Dumnezeu ne-a răsplătit”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ce este Bisht, pelerina neagră purtată de Messi când a primit trofeul Cupei Mondiale.Mulți l-au criticat că a acceptat să se îmbrace așa

Roxana Hulpe, noi declarații despre numele copilului

Deși, în general, e o fire discretă, mai ales în privința vieții private, Roxana Hulpe ne-a făcut câteva dezvăluiri interesante despre sarcină în revista VIVA! Recent, vedeta ne-a mărturisit că s-a gândit deja la câteva nume pentru fiica ei, însă nu a stabilit încă o variantă finală.

„Ne-am gândit și răzgândit, încă nu am hotărât. În liceu visam să am o fetiță pe nume Sara, dar am multe prietene cu fete care poartă acest nume și oricum nu simt că se potrivește cu personalitatea fetiței mele. Deși e ciudat, asta simt.

Unii prieteni îi zic Sofia, în redacție unii colegi îi zic Maria. Eu aș vrea să fie și Ruxandra, cum e mama, dar și Ana, cum e finuța mea. Așadar, încă așteptăm numele sau poate numele o așteaptă pe cea mică. Vorbim deja cu ea și îi spunem în toate felurile, vedem ce rămâne', a spus Roxana Hulpe pentru revista VIVA!

Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate

Fiind pe ultima sută de metri cu sarcina, Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Prezentatoarea TV se află în ultimul semestru de sarcină și ar urma ca în luna ianuarie să aducă pe lume primul copil. Așadar, frumoasa vedetă va dispărea o vreme de pe micul ecran și a anunțat cine va înlocui în această perioadă. Este vorba despre prezentatoarele Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

„Când viața îți cere publicitate, dar ești recunoscător că motivul e o minune. E pentru prima dată, de la terminarea facultății, când trebuie să mă opresc și să aștept. E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți!

Abia aștept să ne revedem! Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică', a explicat prezentatoarea.

Sursă foto: Ștefan Banu, PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton