Roxana Ionescu a apelat la pastile și injecții ca să slăbească: „Am început să iau tot felul de pastiluțe, niciun efect, am început să fac injecții în burtă de mă învinețeam, mă dureau”

.

De-a lungul timpului, Roxana Ionescu a trecut prin oscilații de greutate și a încercat toate dietele pentru a ajunge la silueta perfectă. La un moment dat, când avea câteva kilograme în plus, a recurs la pastile și injecții, metode mai ușoare de a pierde în greutate, dar care s-au dovedit a fi ineficiente. Abia după ce a întâlnit un nutriționist a reușit să găsească soluția potrivită pentru a-și atinge obiectivele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


La 39 de ani, Roxana Ionescu are mare grijă de imaginea ei. Are o siluetă perfectă, ca trasă prin inel, dar a făcut și eforturi pentru a arăta în cea mai bună formă. Cu câțiva ani în urmă, fosta asistentă TV a fost complexată de faptul că luase în greutate, motiv pentru care a încercat diverse metode pentru a slăbi. În cele din urmă, ajutorul unui nutriționist s-a dovedit a fi soluția eficientă, oferindu-i un plan alimentar echilibrat.

Citește și: Roxana Ionescu, imagini incendiare în costum de baie. Cum s-a pozat „Mama Natură’ în vacanța din Toscana, unde e plecată cu finii Gabriela și Dani Oțil: „Mulțumiri speciale soțului, finu…’


Citește și: Cum arată Roxana Ionescu acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Are o siluetă demnă de invidiat la 39 de ani și arată foarte bine fără machiaj

Citește și: Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară, la 34 de ani. Ce temeri avea actrița la prima sarcină: „Nu vreau să moștenească anxietatea și furia pe care le am eu'

Citește și: Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră ale regretatei Delia Budeanu, declarații emoționante la înmormântare: „A fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Un adevărat simbol al rafinamentului'


Roxana Ionescu a apelat la pastile și injecții ca să slăbească

Complexată de cele câteva kilograme în plus, Roxana Ionescu a apelat, cu mai mulți ani în urmă, la injecții și pastile de slăbit. A sperat că aceste metode o vor ajuta să piardă în greutate fără efort, însă s-au dovedit extrem de dureroase și complet ineficiente.

„Eu când eram mai mică, eram mai pufoasă. Nu pot spune niciodată că am fost foarte grasă. Nu am fost obeză sau ceva, dar eram o fetiță drăguță mai grăsuță. Într-adevăr, nu am realizat în momentul în care eu mă îngrășam pe zi ce trece și făceam totul ca să mă îngraș, adică nu ratam nimic.


Le bifam pe toate de la alimentație, odihnă, sport, nu mai făceam sport (…) Am început să iau tot felul de pastiluțe, niciun efect, am început să fac injecții în burtă de mă învinețeam, mă dureau (…) Eu chiar credeam că am nevoie de energie și că energia vine din lucrurile alea care mă fac pe mine să mă simt bine’, a spus Roxana Ionescu, în podcastul lui Robert Dobai.


Ce dietă a ajutat-o să ajungă la silueta perfectă

Situația Roxanei Ionescu s-a schimbat în momentul când a apelat la ajutorul unui nutriționist. A început să meargă la sală și a adoptat un regim alimentar destul de strict, iar rezultatele nu au întârziat să apară. De aproximativ 6 ani, fosta asistentă TV mănâncă o singură masă pe zi, practicând astfel postul intermitent.

„Nu mâncam cu sosuri, doar mâncare ‘curată’, orice cât mai curat, iar o dată pe săptămână aveam voie să mănânc orice. După 6 luni am început să văd rezultate frumoase, începeam să arăt bine și corpul mi-a reacționat foarte repede. Am început să mănânc două mese pe zi. Nu mai simțeam nevoia să am 3 mese. De aproximativ 6 ani am ajuns să mănânc o singură masă pe zi, fără să știu de fasting. Am momente în care îmi aduc aminte că trece ziua și eu nu mănânc nimic. De ceva vreme am început să fiu și mai atentă la ce mănânc la acea masă pe zi, mai ales că am o viață activă’, a mai spus Roxana Ionescu.

Sursa foto: Facebook & Instagram