Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios: „Inima plină toată”. Deputata PSD Laura Vicol le-a fost nașă, iar Anda Adam și Yosif Mohaci s-au numărat printre invitați

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, 2 martie 2024, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios, la aproape 5 ani de când au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Fosta asistentă TV a purtat două rochii spectaculoase, iar celor doi soți le-au fost alături nașii Laura Vicol (deputat din partea PSD) și Vladimir Ciorbă. Iată imagini și detalii despre eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au fost cununia civilă în 2019. În toamna lui 2021, fosta asistentă TV l-a adus pe lume pe fiul lor, Zian. Din relația anterioară, antrenorul de fitness mai are un băiețel, Milan, care locuiește cu ei și pe care îl cresc împreună. În acest weekend, Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au pecetluit iubirea în fața lui Dumnezeu. Cuplul a fost nășit de deputata Laura Vicol, care s-a ocupat de toate aspectele referitoare la cununie, inclusiv alegerea bisericii.

ro193ro193

Citește și: Prima imagine cu rochia de mireasă a Roxanei Vancea: „Mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână'. Vedeta face nunta cu Dragoș Paiu în weekend. Cine sunt nașii și ce invitați vor avea / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu din relația anterioară: „Pe Milan îl împărțim, iar el mi-a spus «mamă» încă din primul an. Este foarte greu…'

Citește și: Cine este Mădălina de la Power Couple. S-a căsătorit anul trecut cu Emi de la Noaptea Târziu

Citește și: Ce a făcut Bogdan Stelea cu primii bani pe care i-a câștigat, în 1986: 'Mi-am cumpărat…' Părinții i-au interzis să joace fotbal / EXCLUSIV

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios la Biserica „Sfântul Ciprian' din București, iar ședința foto a fost organizată la centrul de evenimente „Le Chateau'. În ziua cea mare, mireasa a purtat două rochii spectaculoase – o rochie amplă, decoltată, cu voal foarte lung pe cap și alta cu corset, trenă și crăpătură pe picior. Buchetul pe care l-a ținut în mână a fost realizat din flori naturale. Dragoș Paiu a optat pentru un costum negru, foarte elegant, cu cămașă neagră și papion. Copiii lor, Zian și Milan, au purtat costume identice cu cel al antrenorului de fitness.

Imaginile din biserică îi surprind pe cei doi soți în prezența nașilor, familiei și prietenilor. Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, au participat la nuntă și au fost însoțiți de fiica artistei din prima căsătorie, Eveline.

„Inima plină toată', a scris mireasa în dreptul unor fotografii publicate pe rețelele de socializare.

„Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom si Jerry. Deși se tachinează și se luptă, nu pot trăi unul fără celălalt. Aștia suntem noi', a mai spus fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Cine sunt nașii cuplului Roxana Vancea – Dragoș Paiu

La cununia religioasă, Roxana Vancea și Dragoș Paiu i-au avut ca părinți spirituali pe Laura Vicol, avocat și deputat din partea PSD, și soțul ei, omul de afaceri Vladimir Ciorbă, magnat al imobiliarelor în Constanța. Din 2021, Laura Vicol deține funcția de președinte al Comisiei juridice, de disciplină și imunități din Camera Deputaților a României. În biserică, nașa a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, accesorizată cu o blană de culoare verde, iar afaceristul a optat pentru un costum bleumarin clasic.

„Acum 11 ani (sau mai mult) m-am întâlnit cu Laura în sală, venea de la tribunal într-un costum absolut superb, frumoasă cum e și acum. Era perfectă! I-am zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată, dar dacă se va întampla vreo minune și o să o fac, vreau ca ea să fie nașa mea.

Acum 5 luni când am sunat-o să îi spun că am decis să mă căsătoresc religios, nu a ezitat o secundă, a acceptat și nu pot să descriu cât de fericită m-a făcut, chiar dacă simțeam că așa se va întampla, oricum.

Pentru mine este exemplu de OM în tot sensul cuvântului, de femeie, de soție (Vladimir ești un norocos!), de mamă, e o femeie completă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că face parte din viața mea!', a scris Roxana Vancea în dreptul unor imagini de la nuntă.

 „Sunteți doi oameni minunați, să vă iubiți o viață întreagă, vom fi mereu alături de voi! Vă iubim!', a fost răspunsul Laurei Vicol.

De ce nu au făcut Roxana Vancea și Dragoș Paiu nuntă mare

După cununia religioasă, Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au celebrat iubirea într-un cadru restrâns, alături de prieteni și familie. Cei doi soți nu și-au dorit o nuntă fastuoasă, cu sute de invitați, ci un eveniment intim.

„Ne-am hotărât ca anul acesta să ne cununăm și religios, deși nu o să fie o nuntă în adevăratul sens, ci doar o cununie religioasă. Așa cum am precizat în nenumărate rânduri, nu sunt adepta nunților mari, cu sute de invitați, prefer ceva intim.

Nu există un motiv anume pentru care nu ne dorim o petrecere. Eu consider că, la o cununie religioasă, importantă este ceremonia care are loc la biserică, atunci când mirii împreună cu nașii stau în fața preotului și primesc binecuvântarea lui Dumnezeu. Iar după cununie, o ieșire la masă cu persoanele dragi cred că este suficient', a spus Roxana Vancea pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton