Ruxi, apariție incendiară în emisiunea lui Cătălin Măruță. A venit îmbrăcată doar în partea de sus: „Pe sub cămașă mai ai ceva? Poți să te ridici și să...”

 Calin Maria Bianca
.

Ruxi, apariție incendiară în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Așa cum ne-a obișnuit pe toți de mai mulți ani de zile, mai ales după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil„, Ruxi atrage toate privirile de fiecare dată când își face apariția. După rochiile extrem de decupate sau chiar transparente, prin care se vedea lenjeria intimă, acum a lăsat pe toată lumea fără cuvinte cu ținuta ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe numele ei real Roxana Erdei, cunoscută în mediul online ca Rux și Opulență, recent influencerița a avut o aparație îndrăzneață în cadrul emisiunii „La Măruță', acolo unde apare în fiecare zi de marți, la rubrica „Rux, Alice și Ioana comentează tot ce ne interesează'.

rux-si-opulenta-2rux-si-opulenta-2

Citește și: Cele mai îndrăznețe și atipice ținute de la Elle Style Awards 2023. Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Antonia și Ruxi Opulenta au atras toate privirile

Citește și: Ruxi Opulenta și Creața au vorbit pentru prima dată după trei ani de la destrămarea trupei Like One: „Nu ne-am certat. Nu mai eram compatibile. Este un om bun care vrea să pară dur…'

Citește și: Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară, la 37 de ani: „Bun venit în această lume, micuțule!” 

Citește și: Cum arată Anca Serea în costum de baie, la 43 de ani. Are o siluetă trasă prin inel după cele șase nașteri: „Sunteți superbă'

Rux, apariție incendiară în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Rux nu ține cont de părerea celor din jur și nici de critici, astfel că este destul de nonconformistă când vine vorba despre stilul ei vestimentar. De multe ori a atras atenția tuturor cu ținutele sale, la diferite evenimente sau chiar în mediul online, însă nimeni nu se aștepta să vină îmbrăcată așa chiar în direct. Mai precis, Rux a purtat doar o cămașă și un dres subțire de culoarea pielii, pe post de pantalon, fără lenjerie intimă.

Cătălin Măruță a reacționat când i-a văzut ținuta îndrăzneață

Nu doar fanii și telespectatorii au avut de comentat când i-au văzut ținuta, ci inclusiv Cătălin Măruță, care a avut o serie de curiozități. Mai precis, după ce pus-o să facă o prezentare a ținutei, cum face de obicei, acesta a întrebat-o dacă mai poartă ceva pe sub cămașă, moment în care influencerița a spus cu sinceritate că nu mai are nimic.

Cătălin Măruță: Rux, poți să te ridici, totuși, să faci o prezentare? Te rog frumos, să nu înțeleagă lumea că sunteți frumoase și eu v-am pus repede după barul acesta.
Rux: Ești sigur, Măruță? Așa se poartă la designeri. Nu ai văzut că așa e nou? Toate iubitele de rapperi și de oameni faimoși poartă ștrampii ca pantaloni.
Cătălin Măruță: Și tu ai un rapper ca iubit sau un trapper?
Rux: Nu, dar vreau să atrag.
Cătălin Măruță: Ok, perfect. Tu pe sub cămașa aia mai ai ceva?
Rux: Nu. Eu am vrut să vin cu cămașa mai sus, dar nu e ora.

Rux, criticată pentru ținuta indecentă cu care a venit în emisiune

În fiecare ediție a emisiunii, Cătălin Măruță citește mesajele telespectatorilor, astfel că nici de data aceasta nu s-a abținut. Multe dintre mesaje au avut-o în prim plan pe Rux, aceasta primind mai multe critici în legătură cu ținuta ei provocatoare, chiar în direct la TV.

Cătălin Măruță: A dat cineva mesaj și a zis „Uite cum a venit Rux îmbrăcată la emisiune„, altcineva a spus „Ce model ești pentru adolescente când vii îmbrăcată așa la emisiune?„.
Rux: Dar eu nu sunt model pentru adolescente. Adolescentele ascultă ce vorbesc și ce scriu în două cărți, atât.
Cătălin Măruță: Eu îți citesc mesajele.

Rux, câștigătoarea sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities'

Vloggerița a câștigat ediția a șaptea a concursului de fashion și cu premiul primit, în valoare de 100.000 de lei, a decis să mai publice o carte. Nu este de mirare faptul că a câștigat sezonul, asta dacă ne uităm la ținutele ei, dar și stilul adoptat încă din edițiile de la „Bravo, ai stil„.

„Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară, ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. (…) Intenționez și să lansez o mini colecție-capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o mini colecție cu piese masculine și feminine, must-have în garderobă', a declarat Rux în urmă cu mai mult timp.

De asemenea, reamintim și că cea mai extravagantă ținută a ei a fost la Elle Style Awards 2023, unde și-a făcut apariția într-o rochie din plasă, într-o nuanță de albastru electric, fără sutien, doar cu o pereche de bikini pe dedesubt. Ținuta a fost accesorizată cu o geacă supradimensionată pe care și-a dat-o jos rapid, cu o pereche de bocanci înalți până la genunchi și o geantă de mână, iar, ca de obicei, nu a putut trece neobservată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton