Ruxi, ironie la adresa Sânzianei Negru după ce a aruncat la gunoi punga cu alimentele promovate pe Internet: „Am înțeles cum e să trăiești cu senzația de foame zilnic. Nu doresc nimănui...”

.

Ruxi, ironie la adresa Sânzianei Negru după ce a aruncat la gunoi punga cu alimentele promovate pe Internet. Gestul Sânzianei Negru de a arunca mâncarea la coșul de gunoi, imediat după ce a promovat acele produse pe pagina ei de Instagram, chiar în timp ce se afla la Electric Castle, a stârnit multă revoltă. Nu doar fanii au criticat-o, ci și influencerița Ruxi, care nu s-a putut abține!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dintre toate vedetele și toți influencerii, singura persoană care a reacționat public la această situație este Ruxi, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!'. Creatoarea de conținut a declarat că știe ce înseamnă să îți fie foame și să nu ai ce mânca, motiv pentru care a criticat gestul Sânzianei Negru. Mai mult decât atât, a făcut o ironie complet neașteptată, dar în stilul ei caracteristic!

img-2024-07-22t101551.727-1img-2024-07-22t101551.727-1

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Citește și: Ruxi, apariție incendiară în emisiunea lui Cătălin Măruță. A venit îmbrăcată doar în partea de sus: „Pe sub cămașă mai ai ceva? Poți să te ridici și să…'

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri'. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…'

Citește și: Cine sunt și cum s-au îmbogățit părinții lui Andrei Versace. Ionel Pârvan, tatăl său, este cunoscut în domeniul imobiliarelor și a fost implicat în procese judiciare

Ruxi, ironie la adresa Sânzianei Negru după ce a aruncat la gunoi punga cu alimentele promovate pe Internet

Ruxi nu doar că a făcut o serie de declarații neașteptate, ci a recurs și la o ironie, criticându-i pe cei doi într-un mod original și care o descrie perfect. Mai concret, influencerița s-a filmat îmbrăcată în pungi de la Lidl, promovând un mesaj împotriva risipei alimentare: „Mâncarea e sfântă'.

Asta nu este însă tot! Ruxi a publicat o parodie în care se arată fericită pentru că a prins ofertă la „pungile speciale' în care îți poți arunca mâncarea la gunoi, ironizând astfel gestul celor doi.

Ruxi: 'Am înțeles cum e să trăiești cu senzația de foame zilnic'

Ruxi nu s-a oprit aici cu lecția pe care a vrut să o transmită comunității sale de care se bucură pe rețelele de socializare, după gestul Sânzianei Negru, astfel că a amintit și faptul că a învățat ce înseamnă să nu ai mâncare încă de când a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Știe cum e să fii înfometat, iar de atunci are mereu grijă să cumpere mai multă mâncare decât mănâncă și să o ia la pachet pentru a le da oamenilor nevoiași.

„Mereu îmi comand mai mult decât trebuie și iau la pachet ce rămâne. Găsesc cui să îi dau. Ori îi dau unei vecine, ori cuiva pe stradă ori vreun prieten se trezește că e flămând. De când am fost în junglă, am înțeles cum e să trăiești cu senzația de foame zilnic. E oribil! Gândul că mulți trăiesc zilnic cu foamea… nu doresc nimănui să știe cum e să vrei să mănânci și să nu ai ce', a scris Ruxi pe Instagram.

Gestul Sânzianei Negru, criticat și de fani

Sânziana Negru a fost dur criticată de fani pentru faptul că a aruncat mâncarea la gunoi, la scurt timp după ce tocmai a promovat-o în mediul online. Fanii au reacționat imediat și au acuzat-o pentru gestul său, explicând că putea să ofere mâncarea unui om nevoiaș, dacă ea și iubitul ei nu doreau să o mănânce.

Sânzi, este foarte dezamăgitor pentru noi, cei care te urmărim de ani de zile și aveam impresia ca ești altfel… nici nu știu ce e mai rău, detașarea asta de realitate, waste-ul sau faptul ca practic înjosești brandul care te plătește (produsele lor sunt bune de aruncat la gunoi)?….’/ „Ce s-a întâmplat Sânziana cu sustenabilitatea, cu salvarea planetei, cu ajutarea oamenilor, cu strângerea gunoaielor? E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul a ceea ce ești’, sunt câteva comentarii apărute pe Internet după gestul Sânzianei Negru.

În timp ce Sânziana Negru nu a comentat absolut deloc în spațiul public gestul ei, Ștefan Floroaica a decis să-i ia apărarea și să explice de ce au aruncat punga cu alimente de la Lidl.

Aveam de făcut un material pentru un brand, nu-l mai precizez pentru că ne e ruşine de situaţia creată, (….) ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse iar eu să le identific. Eu m-am raportat la aceste produse ca fiind, cum să spun, care să ne ajute să facem materialul acesta video. Deci cumva le-am văzut cu scop de a crea acel video, cumva ne câştigăm pâinea din treaba asta, nu e un secret. Ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi. Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse. Într-adevăr, unele puteau fi împărţite, dar marea majoritate a lor, nu. Acesta a fost raţionamentul meu în momentul ăla', a transmis el pe TikTok.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton