Ruxi Opulenta și Creața au vorbit pentru prima dată după trei ani de la destrămarea trupei Like One: „Nu ne-am certat. Nu mai eram compatibile. Este un om bun care vrea să pară dur...”

 Calin Maria Bianca
.

Ruxi Opulenta și Creața, au vorbit pentru prima dată după trei ani de la destrămarea trupei Like One. Știm cu toții faptul că Ruxi și Creața au făcut senzație cu proiectul Like One. Ele sunt printre primele persoane care au realizat astfel de videoclipuri amuzante în România, astfel că au devenit virale într-un timp foarte scurt. Totul mergea foarte bine pentru ele și erau în plină ascensiune, însă la un moment dat au decis să pună punct proiectului, iar de atunci, cele două nu și-au mai vorbit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

S-a vorbit zile la rând despre ele în anul 2021, când a luat sfârșit proiectul Like One și toată lumea credea că s-au certat. Ce-i drept, asta era singura concluzie pe care fanii au considerat-o validă, mai ales că nici Ruxi și nici Creața nu au vorbit despre ce s-a întâmplat. Ba mai mult, de atunci și până în prezent nu au mai fost surprinse deloc împreună, ceea ce le-a tot dat de gândit fanilor.

likeone-1-1likeone-1-1

Citește și: Like Creața a născut. Prima fotografie cu fetița

Citește și: Cine este Ruxi, Roxana Erdei. Și-a pierdut tatăl în copilărie, la 13 ani

Citește și: Mama Ramonei Olaru a spus în direct la TV că ăl vrea ca ginere pe magicianul Robert Tudor: „Sunt pâinea lui Dumnezeu. Dacă era să fiu cu Ramona, stăteam cuminte'

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Marin după ce a clacat din cauza epuizării: „M-a dus cu salvarea la doctor…” Cum se relaxează acum

Ruxi Opulenta și Creața, au vorbit pentru prima dată după trei ani de la destrămarea trupei Like One

După lungi controverse și speculații, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Ruxi, pe numele ei real Roxana Erdei, a vorbit deschis și despre acest subiect. Fără a ezita, a explicat că între ea și Creața nu a fost vorba despre o ceartă, ci de cu totul și cu totul altceva. În timp ce ea își dorea să se axeze pe carieră, cum a și făcut de altfel, Creața voia o familie și să aibă grijă de viața ei personală. Aveau planuri diferite, astfel că nu au mai putut colabora, fiindcă nu mai exista compatibilitate, așa cum a și spus Ruxi.

„Nu ne-am certat, nu mai eram compatibile. Ne doream lucruri diferite. Eu îmi doream foarte mult să excelăm pe partea de muncă, ea își dorea familie și relație și voia să se dedice mai mult acestui lucru și cumva s-au rupt lucrurile între noi pentru că eu voiam una, ea voia alta și nu ne-am mai înțeles.„, a spus Ruxi în cadrul podcastului Acasă La Măruță.

Cătălin Măruță a apelat-o pe Like Creața chiar în timpul podcast-ului

Ruxi a menționat că nu a mai vorbit cu Creața după destrămarea proiectului Like One cu care au devenit cunoscute publicului larg. Între timp, ea a mai participat la numeroase proiecte și emisiuni, astfel că a rămas în atenția publicului, în timp ce Creața s-a dedicat familiei și a devenit mama a doi copii. Fiindcă tot a dezvăluit că are de gând să o sune, Cătălin Măruță i-a cerut acordul și a făcut chiar el acest pas, în direct, pentru ele.

Cumva cred că pe noi două ne-a legat munca, nu neapărat prietenia. Când nu a mai existat legătura de muncă între noi două s-a rupt și relația noastră. Nu am mai vorbit. Sincer chiar m-am gândit la ea în ultimul timp și mă gândeam să o sun. Aș vrea să o sun să văd ce face. Am înțeles că are și doi copii acum.', a mai continuat ea.

Creața: „Ruxi este un om bun care vrea să pară dur. Chiar am fost prietene…'

Ruxi nu s-a opus și a luat totul ca pe o provocare, astfel că nici Creața nu a ezitat să răspundă la telefon. Întrebată despre Ruxi, atunci a spus clar că au fost prietene și au făcut o treabă minunată împreună, însă planurile lor nu au mai fost pe aceeași lungime de undă la un moment dat, drept urmare ea are o familie și doi copii, pe când Ruxi se bucură de mare succes pe plan profesional. Totuși, Creața nu a putut să nu spună despre fosta ei prietenă că este un om foarte bun, dar care vrea să pară mereu dur.

„Mă bucur de telefon că mai socializez și eu. Chiar am fost prietene și am făcut și treabă super împreună. Viața de mămică este frumoasă dar solicitantă. Ruxi este un om bun care vrea să pară dur și este extrem de ambițioasă. Am două fete acum: cea mică are un an și șapte luni, iar cea mare doi ani și șapte luni.', a spus Creața la telefon.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton