Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o. Toată lumea vorbește despre rochia ei!

 Dumba Gabriela
.

Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022, de toată lumea vorbește despre rochia ei? Ei bine, Bianca Drăgușanu a atras, într-adevăr, toate privirile la petrecerea VIVA! LA VIDA într-o rochie fucsia, super sexy și decoltată. Aflați și cine a însoțit-o pe Bianca Drăgușanu la VIVA! Party 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu a respectat ca la carte dress code-ul petrecerii VIVA! din acest an: colours in your eyes. Blonda a atras toate privirile într-o rochie roz fucsia, decoltată și super sexy.

877877

Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022

Toată lumea a vorbit despre rochia Biancăi Drăgușanu de la petrecerea VIVA! 2022 pentru că era atât de decoltată încât unii pot jura că acea crăpătură de pe picior i-a lăsat lenjeria intimă la vedere.

Cu o ținută din propria colecție, fuchsia, formată din două piese, cu volane în partea bustului și un decolteu generos, diva sexy a întors toate privirile.

Bianca Drăgușanu a strălucit și la propriu pe covorul roșu de la petrecerea VIVA! din acest an pentru că a folosit o pudră cu sclipici pentru piele, așa încât părea abia întoarsă de pe o plajă exotică, iar nuanța rochiei a complimentat perfect nuanța și luciul pielii.

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu:'Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…'

Citește și: Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui:„M-a crescut singură, cu greu’

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, moment emoționant la Jubileul de Platină.Cum a apărut la balconul Palatului Buckingham

Cu cine a venit Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022

Bianca Drăgușanu a ajuns însoțită de câteva prietene la petrecerea VIVA! 2022 și mulți s-au întrebat dacă sunt din nou probleme în relația ei cu Gabi Bădălău.

Ei bine, una dintre explicațiile pentru care afaceristul din Giurgiu nu a însoțit-o ar fi aceea că Bădălău a fost prezent la nunta lui Florin Salam de la mare.

Astfel, cuplul s-a împărțit între aceste două evenimente și au decis să le onoreze separat.

Însă, mai circulă o vorbă prin oraș: Florin Salam i-ar fi interzis lui Bădălău să o aducă pe Bianca la nuntă, după ce aceasta i-a surprins, recent, la petrecerea de burlaci, în compania unor domnișoare titrate de oraș și a ieșit mare scandal din cauza asta.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA si BEE HERE

Si partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound si Kanal D 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton