S-a lămurit misterul. Sunt sau nu sunt rivale Andreea Berecleanu și Andreea Esca?

 Pirvu Cristina
.

Relația dintre Andreea Berecleanu și Andreea Esca. Cele două prezentatoare TV din România apar de luni până vineri la TV, de la ora 19.00, la pupitrul ştirilor. S-a scris că ele ar fi rivale, însă adevărul este cu totul altul. Au o relaţie frumoasă de prietenie și la fel şi fiicele lor. 

Andreea Berecleanu a povestit în exclusivitate că în trecut a lucrat alături de Andreea Esca. Au încă o relaţie frumoasă de prietenie, se întâlnesc la evenimente şi vorbesc despre familiile lor, nu despre muncă. Alexia şi Eva, fiicele vedetelor, ţin şi ele legătura în online, se cunosc şi îşi împărtăşesc diverse secrete.

„Eu cred că lumea ştie asta. Au fost foarte multe momente în care eu am apărut spontan alături de Andreea. Cei trecuţi de 40 sau de 50 de ani ştiu, eu am avut o perioadă în care am lucrat în trustul concurent. Am lucrat cu toţii. Cu Mihai Dedu, cu Mihai Codreanu, Cu Oana Andoni. Relaţiile erau foarte bune între noi. Au rămas la fel. Avem copii de vârste apropiate. Eva se cunoaşte cu Alexia. Se cunosc foarte bine. Vorbesc între ele. Ele au o lume comună. La fel eu şi Andreea. Avem amintiri comune, un început comun. Ea este foarte ocupată, eu la fel, ne bucurăm când ne vedem la aceste evenimente. Nu vorbim de serviciu. Am fost de curând la Calendarul Pirelli, am plecat o săptămână, am făcut treaba, trebuiau să ne vadă cum stăteam împreună. E foarte frumos, e ceea ce trebuie să fie.”, a spus Andreea Berecleanu la Interviurile Viva!.

Citeşte şi:

Meghan Markle și pistruii ei – o provocare pentru make-up artiști!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton