Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit din nou: „Asta a fost decizia. Am ajuns într-un punct...” / Lunile trecute spuneau că își doresc să devină părinți

.

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit din nou. Nu e prima dată când relația lor trece printr-o criză, având un istoric de separări și împăcări. Lunile trecute, cei doi susțineau că își doresc să devină părinți și să organizeze nunta, însă nu vor merge mai departe cu planurile din cauza acestei rupturi neașteptate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sabrina și Perneș s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5. Deși au părăsit show-ul matrimonial căsătoriți, relația lor a trecut prin câteva momente de criză. La sfârșitul lui 2022, anunțau că s-au despărțit, dar s-au întors unul la celălalt câteva luni mai târziu.

sabr-9-1sabr-9-1

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat, la trei luni de la despărțire: „Mulțumesc pentru tot ce am devenit lângă tine”

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit: 'Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu'

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Citește și: Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să…'

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit din nou

Deși aveau în plan să devină părinți, Sabrina și Perneș de la Mireasa au ajuns tot la despărțire. El a fost cel care a făcut anunțul și a dezvăluit, într-o manieră destul de evazivă, care au fost motivele care au condus la această decizie. Separarea ar fi survenit din cauza incompatibilității dintre ei.

„Pur și simplu asta a fost decizia. Am ajuns într-un punct în care ne-am dat seama că fiecare își dorește cu totul altceva și e mult mai bine așa. Sper că acum sunteți lămuriți', a spus Perneș, într-un live.

Sabrina și Perneș aveau în plan să devină părinți

La începutul anului, Sabrina s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au crezut că este însărcinată. Ulterior, ea și Perneș au explicat că au în plan să devină părinți, urmând să facă mult-așteptatul anunț la momentul potrivit.

„Da. O să fac o lumină. Nu știm acum sigur care e treaba, pentru că, ca să fim sinceri, a făcut 3 teste dintre care 2 negative și unul pozitiv și cum sunt eu nebun mă bazez pe ăla pozitiv. În momentul în care o să fi siguri de un răspuns pozitiv o să anunțăm', declara la acel moment Perneș.

Tot atunci, fosta concurentă de la Mireasa a fixat prioritățile cuplului. După venirea pe lume a primului copil, planul lor era să facă nunta și să se stabilească la casa lor.

„Copil întâi. După care o nuntă, pentru care o să slăbesc. Nu vreau să fiu plinuță la cununia religioasă, iar apoi casă. Dar în primul rând copil', a completat ea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa

La începutul competiției, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute, iar din acel moment, tânărul a știut că ea este femeia cu care vrea să aibă o relație. De atunci, Perneș a luptat pentru Sabrina, dar s-a lovit constant de zidurile create de aceasta în jurul ei. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori. Cu toate astea, cei doi s-au căsătorit la finalul emisiunii.

În decembrie 2022, Pernes anunța despărțirea de soția lui. ‘Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea.‘, a zis Perneș la acea vreme pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton