Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. A mers la psiholog, cu mama ei: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică...”

 Ifrim Georgiana
.

Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. Gimnasta a fost depunctată pentru că ar fi pășit în afara planșei de sol, greșeală care nu s-a văzut în imagini, însă contestația a fost respinsă de TAS. Camelia Voinea, mama și antrenoarea acesteia, susține că experiența a lăsat o amprentă profundă asupra stării psihice a fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În finala probei de la sol a Jocurilor Olimpice, Sabrina Voinea a fost depunctată de o zecime pentru un pas în afara covorului acrobatic. Reluările difuzate de televiziunea americană NBC au arătat că gimnasta nu a comis, în timpul exercițiului, greșeala pentru care a fost penalizată. Antrenorii au făcut contestație pentru nota primită (13,700), însă aceasta a fost respinsă de TAS.

ab10ab10

Citește și: Nadia Comăneci, gest impresionant pentru gimnasta Sabrina Voinea, după ce TAS i-a refuzat contestația: „Eu îi dau medalia mea de bronz de la Montréal! A făcut un exercițiu fenomenal”

Citește și: Cum s-a apucat Sabrina Voinea de gimnastică: „Mama mă lăsa acasă, iar eu începeam să plâng și îmi doream mult să merg acolo. M-a luat o zi, două…”. Sportiva în vârstă de 17 ani este antrenată de mama ei, Camelia Voinea, fostă gimnastă olimpică

Citește și: Campioana Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață! Fosta ciclistă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în apartamentul său

Citește și: Ultimele clipe de viață ale lui Nicu Covaci. Bunul său prieten l-a vizitat la spital, cu două ore înainte de deces: „Ne țineam de mână, știam că invitabilul se va întâmpla' / De ce familia a dorit o înmormântare privată

Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei, a vorbit despre impactul acestei controverse asupra fiicei ei. Stresul și presiunea de a concura la cel mai înalt nivel au lăsat o amprentă emoțională profundă asupra gimnastei. Pentru a face față acestei traume, Sabrina este ajutată de un psiholog, iar revenirea acesteia în competiții este incertă.

„Încercam să o sprijin, să o consolez, dar nici mie nu mi-a venit să cred ce am văzut. Am simțit deodată că mi s-au tăiat genunchii și pur și simplu mă uitam la tabelă și nu îmi reveneam. Nu mi-am revenit și nici nu știu dacă o să-mi revin.

La momentul acela, Sabrina intrase într-o stare foarte urâtă, în care pe la 2 noaptea am vrut să chem salvarea. Nimeni nu îi poate da înapoi liniștea Sabrinei pe care a avut-on până în ziua aceea, era debusolată, probabil că se va gândi la această zi până la sfârșitul vieții, poate că în sufletul ei nu își va reveni prea curând. Sabrina din ziua aia este un copil puțin schimbat. Ea trebuie să își revină. Am vorbit și cu un psiholog. A stat cu ea 2 ore să o consoleze, pur și simplu nu își revenea', a declarat Camelia Voinea pentru wowbiz.ro.

Sabrina Voinea pleacă în vacanță cu mama ei

După controversa de la Jocurile Olimpice, Sabrina Voinea pleacă în vacanță alături de mama ei. Gimnasta și-a dorit să viziteze Grecia, destinație în care a mai fost în copilărie. Mama acesteia i-a îndeplinit dorința și speră că această escapadă va avea un impact pozitiv asupra stării ei emoționale.

„Sabrina și-a dorit foarte mult să ajungă în Grecia pentru că ea a mai fost în Grecia cu mine, când avea 2 ani și două luni, dar a spus că nu își mai aduce absolut nimic aminte de atunci.

Ea și-a dorit foarte mult să mergem în Grecia, am cumpărat biletele și vom pleca câteva zile acolo, dar vă dați seama că numai vacanță nu va fi. Oricum mergem să vedem altceva, să nu mai vedem sală de gimnastică, să nu mai vedem nebunia și tot ceea ce s-a întâmplat', a mai spus mama acesteia pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton