Cum se înțeleg cei doi copii adolescenți ai Sandei Ladoși: „Este un an de foc. Mai au interese și atunci sunt în contradicție”/ Artista a făcut mari sacrificii pentru a rămâne însărcinată

 Miniosu Alexandra
.

Sanda Ladoși a dezvăluit, fără rețineri, cum se înțeleg cei doi copii ai săi adolescenți. Vedeta are o fiică în vârstă de 15 ani și un băiat de 17 ani. Și i-a dorit enorm, iar pentru a-i avea a făcut mari sacrificii, apelând chiar la mai multe inseminări și fertilizări in vitro, ca într-un final să rămână însărcinată… natural. Iată ce relație au aceștia, în prezent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La 54 de ani, Sanda Ladoși se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Are în continuare o carieră de invidiat în muzică, dar și o familie minunată. De departe, cea mai mare realizare a sa sunt cei doi copii ai săi, pe care și i-a dorit enorm de mult. Vedeta e mama unei fete și a unui băiat, ambii adolescenți, de vârste apropiate, ce au învățat să fie ca o echipă, datorită educației primire de la celebra lor mamă.

sanda-ladosi-1sanda-ladosi-1

În ciuda carierei sale solicitante, Sanda Ladoși a reușit mereu să se dedice familiei sale. Artista a pus și pune în continuare mare preț pe educația oferită celor doi copii ai săi. Vedeta recunoaște că nu i-a fost mereu ușor în rol de mamă, căci provocările au crescut odată cu vârsta, dar acum e mândră că eforturile ei nu au fost în zadar și au o relație minunată împreună.

Citește și: Cine este Sanda Ladoși. Artista a renunțat la profesie, pentru a se dedica familiei: „Nu mi-am dorit cariera atât de tare cum mi-am dorit copiii”

Citește și: Cum își educă Sanda Ladoși cei doi copii adolescenți: „Nu putem să le trăim viața și nu…”

Citește și: Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani! Imagini de la petrecerea organizată de părinți, chiar în curtea vilei lor

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Sanda Ladoși, despre cum se înțeleg cei doi copii ai săi adolescenți

Sanda Ladoși e mândră de ei doi copii ai săi, mai ales de faptul că i-a învățat să fie ca o echipă. Fata și băiatul solistei se înțeleg foarte bine, chiar dacă, uneori, se întâmplă să mai fie în contradicție.

'Este un an de foc, dar pentru că mi-am făcut datoria când trebuie, acum este foarte bine. (…) E grea când sunt mici (n.r. diferența de vârstă), pentru că se căpăcesc, nu e ușor, dar până la urmă, dacă stăm să fim cinstiți unii cu ceilalți, oare ce este ușor din ceea ce este foarte ușor? E frumos acum pentru că încep să dezvolt o echipă. Sunt apropiați, au relativ aceleași cercuri. (…) Ei sunt apropiați și sunt tovarăși. Mai au interese și atunci sunt în contradicție', a declarat Sanda Ladoși, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Artista a făcut mari sacrificii pentru a rămâne însărcinată

Sanda Ladoși a trecut prin clipe delicate până a reușit să rămână însărcinată. Vedeta a făcut mai multe inseminări, iar, la final, Dumnezeu i-a îndeplinit dorința de a deveni mamă și a rămas gravidă natural.

„Eu mi-am dorit foarte mult, nu știu el cât și-a dorit. El are un copil mai mare dintr-o fostă relație și să zicem că nu ardea așa de tare. Cumva, el a bifat în viața acest aspect. Dar eu i-am dorit foarte mult. Acești copii au fost foarte doriți. Am avut cinci inseminări și două vitro, care toate au fost un eșec. Sunt frustrante, sunt dureroase psihic. Foarte dureroase', a spus Sanda Ladoși, la Antena Stars.

Acum ceva timp, Sanda Ladoși ne dezvăluia că a suferit de endometrioză. Multă vreme nu a știut de această problemă, dar la o lună distanță după ce a început tratamentul, a rămas însărcinată.

„La nivel fiziologic, au fost răceli repetate. Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză și orice aș fi făcut, natural sau artificial, nu ar fi ieșit sub nicio formă. Și am întâlnit o persoană pe care nu am văzut-o în viața mea, dar vezi tu, așa creează Dumnezeu minunile prin legăturile umane. Mi-a scos în cale această ființă, care mi-a făcut o simplă investigație, pe care nu mi-a făcut-o nimeni înainte. Mi-a găsit problema, mi-a dat un tratament, iar la o lună am rămas însărcinată natural, după tot chinul pe care l-am avut cu inseminarea, fertilizările… Cine face așa ceva este eroină. E foarte complicat. E și dureros, frustrant…', ne mărturisea artista în revista VIVA!

Sursă foto: Facebook, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton