Ce spune Sanda Ladoși despre decăderea lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „De la extaz la agonie. Nimeni nu e iertat de niciun fel de experiență neplăcută”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Sanda Ladoși despre decăderea lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Invitată în podcastul lui Adrian Enache, Sanda Ladoși a vorbit despre tristețile și binecuvântările din viața ei. Artista este de părere că oricine poate trece de la „extaz la agonie' și l-a dat exemplu pe Irinel Columbeanu, ajuns la azil după ce a pierdut o avere de milioane de euro. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Sanda Ladoși despre decăderea lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Sanda Ladoși, 53 de ani, are o carieră impresionantă în muzică și s-a afirmat, în ultimii ani, ca acrobată de circ. Și în plan personal trăiește la fel de intens, cu bucurii și momente de tristețe, după cum a spus în podcastul lui Adrian Enache. Artista este de părere că oamenii sunt predestinați tranzițiilor „de la agonie la extaz', povestea de viață a lui Irinel Columbeanu fiind un exemplu în acest sens. Cândva cel mai bogat bărbat din România, fostul milionarul este internat într-un azil din Ghermănești și trăiește din mila donatorilor.

san10san10

Citește și: Sanda Ladoși, omagiu pentru Mihai Constantinescu la 4 ani de la moartea artistului: 'I-am cerut permisiunea soției lui, Simona Secrier'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi”. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Citește și: Ce mesaj a postat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express: „Nu am plâns, nu am clacat'. Atac subtil la adresa concurenților rămași

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

Ce spune Sanda Ladoși despre decăderea lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil

Sanda Ladoși este de părere că niciun om nu este iertat de „experiențe neplăcute', indiferent de statutul financiar sau poziția socială. Artista a folosit cazul lui Irinel Columbeanu drept exemplu, care a trecut de la extaz la agonie, odată cu risipirea averii de milioane de euro. Povestea lui de viață au trăit-o și mulți alții, însă Sanda Ladoși s-a oprit aici cu exemplele.

„Problema e că ceea ce nu înțelege nimeni, dar nimeni, indiferent în ce poziție socială se află, nu e iertat de niciun fel de o experiență neplăcută. Ca dovadă, sunt atâtea situații de la agonie la extaz și de la extaz la agonie. Irinel Columbeanu. Și câte! Asta e cea mai recentă poveste', a mai spus Sanda Ladoși.

„Sunt rare momentele de tristețe'

Sanda Ladoși e recunoscătoare că are o șansă la viață și spune că rar trăiește momente de durere, crezul ei fiind acela că oamenii nu au voie să fie triști. E conștientă că evenimentele neplăcute fac parte din experiența umană și consideră că mulți greșesc când se afundă în propriile suferințe.

„Sunt rare momentele de tristețe pentru că am o mare credință că nu avem voie să fim triști. N-avem voie. Suntem atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea. Știu că multă lume o să mă combată și o să spună „Da, tu nu știi cum am avut eu viața și ce tristețe și nu există', a povestit Sanda Ladoși în cadrul podcastului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton