Sanda Ladoși, pictorial exclusiv alături de copiii ei. Cum a rămas însărcinată natural, după ce a făcut fertilizări in vitro: „Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Sanda Ladoși apare într-un pictorial exclusiv alături de copiii ei în revista VIVA! de martie. Nu a renunțat niciodată la pasiunea ei, însă atunci când s-a desprins, o vreme, de muzică a avut o motivație perfect justificată… Pentru Sanda Ladoși dorința de a deveni mamă a atârnat greu în balanța vieții și a luptat enorm pentru a-și vedea visul împlinit. Azi, la 53 de ani, mama a doi adolescenți superbi, Ioana și Bogdan, în vârstă de 14 și 16 ani, ne-a povestit totul despre rolul de părinte, cu bucurii, provocări, satisfacții și probleme, dar și despre viața de artist. Iată cum a rămas însărcinată natural, după ce a făcut fertilizări in vitro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ai făcut sacrificii să poți avea copii. Ai făcut fertilizări în vitro. A fost greu?

Nu a fost greu. A fost de-a dreptul frustrant. Foarte multă lume, pe baza informațiilor pe care le-am dat, se regăsește în povestea mea. Doar că trebuie să înțeleagă că situația mea a fost una particulară și că nu înseamnă generalizare, că toate femeile care nu au reușit să aibă copii prin diverse metode sau chiar la nivel natural au aceeași problemă fiziologică ca a mea. Problema fertilității în sine e extrem de complexă
și de multe ori nu are legătură doar cu latura fizică, ci și cu cea psihică, energetică, și cu cea a forțelor care ne conduc viața la nivel de univers. Nu se așază planetele.

sanda-ladosi-1sanda-ladosi-1

Toți ne facem proiecte în domeniul nostru de activitate și investim timp, bani, energie, suflet, ne punem sufletul pe tavă și pur și simplu nu se leagă lucrurile. Nu se întâmplă. Parcă ai sentimentul că toate forțele sunt împotriva ta. Așa spune universul, că ceea ce faci nu e ce trebuie. Același lucru e și cu copiii. Sunt momente în care ne încrâncenăm și vrem, și vrem, și forțăm lucrurile. La mine, în clipa în care m-am relaxat – vorbesc la nivel psihic – universul mi-a trimis și elementele esențiale care au dus la rezolvarea problemelor mele fiziologice și la venirea pe lume a acestor doi copii.

Citește și: La 53 de ani, Sanda Ladoși evită operațiile estetice: „Când oi fi prea ciudată, mă retrag”

Citește și: Ce a descoperit Sanda Ladoși după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Nimeni nu a reușit să-și salveze persoanele pe care le-a pierdut…”

Citește și: Cum arată fiica cea mică a Ralucăi Pastramă, la 8 luni. Fosta soție a lui Pepe, imagini emoționante cu Maryam: „Boticul meu grăsan”

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Sanda Ladoși, pictorial exclusiv alături de copiii ei

Cum ai reușit, în cele din urmă, să rămâi însărcinată?

La nivel fiziologic, au fost răceli repetate. Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză și orice aș fi făcut, natural sau artificial, nu ar fi ieșit sub nicio formă. Și am întâlnit o persoană pe care nu am văzut-o în viața mea, dar vezi tu, așa creează Dumnezeu minunile prin legăturile umane. Mi-a scos în cale această ființă, care mi-a făcut o simplă investigație, pe care nu mi-a făcut-o nimeni înainte. Mi-a găsit problema, mi-a dat un tratament, iar la o lună am rămas însărcinată natural, după tot chinul pe care l-am avut cu inseminarea, fertilizările… Cine face așa ceva este eroină. E foarte complicat. E și dureros, frustrant…

Cum a rămas însărcinată natural, după ce a făcut fertilizări in vitro

Cinci inseminări și două fertilizări in vitro. A fost vreun moment în care ți-ai pierdut speranța?

Nu mi-am piedut speranța. A fost o încrâncenare de altă natură. Mi-i doream atât de tare și mi se părea nedrept, pentru că nu era ambiție din aceasta că vreau să fac copii cu orice preț, era o chestiune esențială, de tânără visam să am copii. Nu mi-am dorit cariera atât de tare cum mi-am dorit copiii.

Până la urmă, s-a îndurat Dumnezeu și mi-a trimis îngerașii aceștia doi care, cum să spun, m-au împlinit ca femeie. E o realizare personală maximă, eu sunt convinsă. Sunt și situații excepționale, dar noi vorbim despre cei care își doresc copii.

Ca să încheiem într-o notă amuzanto-dramatică… Ce amintire ziceai că ai de la prima ta venire în București?

Cea în care o provincială ca mine a venit în București și și-a lăsat bagajul în taxi, ca să își ia biletul de avion. În valiza aceea erau toate lucrurile mele, pantofi, rochii, și bucureșteanul așa m-a primit, a fost un „welcome de neuitat. Era taxi de stat, în 1988, numai că eu nu am luat numărul de la mașină și, cât am intrat la agenție să iau biletul de avion, dus a fost. Asta a fost prima mea experiență și prima întâlnire cu cetățeanul bucureștean. Le-o fi luat soției sau iubitei lui pantofi de scenă, dar el și-a luat o țeapă. Erau frumoase hainele mele, erau noi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton