Sanda Nicola, o mărturisire dureroasă: „La 33 de ani am aflat cine e, de fapt, tatăl meu, după un test de paternitate“

 Alina Dan
.

Pentru jurnalista Sanda Nicola, viața a fost până acum ca un montagne russe. Acum mamă și soție fericită, Sanda a trecut prin grele încercări de-a lungul timpului. O luptă cu cancerul – câștigată -, un copil pierdut la câteva zile de la naștere și un adevăr crud, aflat la 33 de ani, sunt doar două dintre ele.

Prezentă în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, Sanda Nicola a făcut o mărturisire delicată. Abia la 33 de ani a aflat cine este, de fapt, tatăl ei. Atunci s-au lămurit, de altfel, toate problemele din copilăria ei, care au avut ecouri până târziu și care s-au rezolvat doar cu ajutor psihologic.

„Eu sunt născută pe 6 februarie, iar tata nu-mi spunea niciodată la mulţi ani chiar de ziua mea. Ori înainte, ori după, uneori chiar şi la o lună după, pe 6 martie. La un moment dat, sora mea, ca să mă cruţe de tot chinul ăsta, avea grijă să-l sune pe 6 februarie şi să-i aducă aminte să-mi spună la mulţi ani, a povestit Sanda Nicola.

Misterul s-a lămurit mult mai târziu, abia când jurnalista a împlinit 33 de ani, iar tatăl ei s-a îmbolnăvit grav. Acela a fost momentul în care bărbatul i-a propus Sandei să faccă testul de paternitate.

'El ştia sigur, nu avea nicio îndoială, ştia şi cine este tatăl meu biologic. Probabil că se temea că o să moară şi nu voia să plece din această lume fără să-mi spună acest lucru. Am vrut o confirmare. Aveam nevoie să limpezim lucrurile. Pentru că eu am tânjit după el, am suferit că nu avem o relaţie mai apropiată şi aşa am înţeles, a mărturisit Sanda în emisiunea Andreei Esca.

Testul de paternitate a confirmat faptul că bărbatul lângă care s-a născut şi care a divorţat de mama ei atunci când ea avea 5 ani nu este de fapt tatăl ei. „În timpul copilăriei eu întrebasem de câteva ori. Auzisem nişte discuţii în curtea bunicii din partea tatălui. Am confruntat-o pe tema asta pe mama mea şi de fiecare dată spunea: «aş vrea să spun că este unul mai frumos şi mai bun, dar nu, el este tatăl tău», a mai spus Sanda.

Jurnalista știe cine este tatăl ei biologic, dar nu ține legătura cu acesta. Între ei au fost câteva convorbiri telefonice care, însă, 'nu îmi făceau bine'. De altfel, primul dialog dintre Sanda Nicola și tată ei biologic se regăsește în volumul semnat de aceasta, 'Cartea de indentitate'.

O viață ca o luptă

Așa cum aminteam la început, viața Sandei Nicola a fost un lung șir de încercări. La 20 de ani a fugit de acasă pentru a lua viața în propriile mâini. La 21 de ani, era deja căsătorită cu Bebe Nicola, producătorul emisiunii pe care o prezenta, iar, în 2001, se năștea primul ei copil, un băiețel care, însă, a murit la câteva ore după naștere. Această lovitură a demoralizat-o cumplit pe jurnalistă care s-a izolat și, la scurt timp după acest moment nefericit, a și divorțat.

Șase ani mai târziu, un diagnostic cumplit o punea din nou la pământ. Un banal control ginecologic a venit cu un verdict groaznic: cancer de col uterin. Au urmat ședințe de chimioterapie și o luptă pe care se poate bucura că a câștigat-o.

Sanda Nicola este acum căsătorită cu un alt jurnalist celebru, Liviu Iolu, cu care are o fetiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton