Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, dar vrea să întrerupă alăptarea, pentru că are probleme de sănătate: „Cred că este cazul. O să fie destul de greu”

 Ifrim Georgiana
.

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 9 ani și a recunoscut, cu ceva timp în urmă, că miza ei este să ajungă în Cartea Recordurilor. Laptele matern le-a ferit pe fiicele ei de răceli, asigurându-le o imunitate bună, însă unele probleme de sănătate i-au apărut fostei asistente TV. Pe lângă deficitul major de calciu, ea se confruntă acum și cu dureri de spate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană este mama a două fiice, Izabela și Antonia, din mariajul cu Nicolae Zuluf. Mezina familiei este încă dependentă de laptele matern, dar fosta asistentă TV a sugerat că și-ar dori să întrerupă alăptarea, din cauza unor probleme de sănătate.

bu9bu9

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată'

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu: „Aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

Citește și: Cum se înțeleg cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Cum i-a filmat vedeta în vacanța din Dubai

Citește și: Danka, fetița dispărută în Serbia, a fost omorâtă de doi gunoieri. Președintele țării este șocat: „Au mărturisit crima. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, dar vrea să întrerupă alăptarea, pentru că are probleme de sănătate

Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani și crede că e momentul să se oprească, fiindcă are probleme mari cu spatele. Tot ea spunea, nu demult, că se confruntă și cu un deficit major de calciu.  

„Încă o mai alăptez pe cea mică și mă amuză faptul când mă întreabă lumea dacă o mai alăptez pe cea mică, iar eu glumesc cu ei și le zic că de asta este așa talentată, pentru că am alăptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alăptarea a rămas doar pentru cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu', a spus Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

„Au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată'

Sânziana Buruiană se bucură că laptele matern le-a întărit imunitatea fiicelor ei, ferindu-le de răceli. Ea a cerut sfatul medicului înainte de a lua decizia de a alăpta atât de mult timp și a primit asigurări că nu se va confrunta cu efecte adverse.

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie', a declarat fosta asiatentă TV acum doi ani, când încă o mai alăpta pe Izabela.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton