Ce probleme de sănătate are Sânziana Buruiană, după 8 ani de alăptat: „Îți mănâncă din calciu. Trebuie să iau...”. A anunțat că nu se oprește nici anul acesta

 Ifrim Georgiana
.

Luna trecută, Sânziana Buruiană a împlinit 8 ani de când își alăptează fetițele. Fosta asistentă TV și-a propus să intre în Cartea Recordurilor, însă recunoaște că a început să se confrunte cu probleme de sănătate, pe fondul unei carențe de calciu. Nici anul acesta nu se oprește din alăptat, pentru că fiica ei cea mică este încă dependentă de laptele matern.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană alăptează încontinuu de 8 ani și nu are de gând să se oprească prea curând. Fosta asistentă TV este mama a două fiice, Izabela și Antonia, din mariajul cu Nicolae Zuluf. Vedeta a declarat la un moment dat că a cerut sfatul medicului înainte de a lua decizia de a alăpta atât de mult timp și a asigurat-o că nu se va confrunta cu efecte adverse. Pe fiica ei cea mare a înțărcat-o, dat fiind că merge la școală, însă mezina familiei este în continuare dependentă de laptele matern.

san9san9

Citește și: Sânziana Buruiană împlinește opt ani de când își alăptează fetițele: „Le dau până vor dori ele să se oprească…”

Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…'

Citește și: Ce i-a spus Cristian Pomohaci Georgianei Lobonț, la concertul ei de la Sala Palatului: 'Dacă mai faci un copil, îl botez eu….' Cum a reacționat artista / EXCLUSIV

Citește și: De ce a înjurat-o Jador pe Ștefania Stănilă, la Survivor All Stars: „Încetează în…” Cum a reacționat Lola în urma acestui derapaj

Ce probleme de sănătate are Sânziana Buruiană, după 8 ani de alăptat

După 8 ani de alăptat încontinuu, Sânziana Buruiană își ajută organismul cu vitamine și suplimente, dat fiind că are probleme cu dinții și un deficit major de calciu. În absența altor probleme de sănătate, fosta asistentă TV va continua s-o alăpteze pe fiica cea mică, Antonia, și anul acesta.

„Continui și anul acesta cu alăptatul. Fetița cea mică merge deja la grădiniță, dar văd că nu renunță. În continuare vrea. Ea are trei anișori, dar cred că o să o urmeze pe surioara pe care am alăptat-o până pe la 6 ani.

Se pare că am fost norocoasă, pentru că multe mămici renunță la alăptat, pentru că aspectul nu va mai fi același și se gândesc că nu e ok să alăptezi. Eu sunt destul de mulțumită, nu mi s-au întâmplat modificări așa extrem de mari din punctul ăsta de vedere ca să renunț la alăptat.

În schimb, sunt ceva probleme cu calciul, cu dinții, după atâția ani de alăptat. Trebuie să iau niște suplimente, niște vitamine. Observ că îți mănâncă din calciu', a declarat Sânziana Buruiană, pentru Wowbiz.ro.

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor

Conștientă că laptele matern îmbunătățește imunitatea fiicelor sale, Sânziana Buruiană are și alt motiv pentru care nu se oprește din alăptat – vrea să intre în Cartea Recordurilor.

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum! Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!', a mărtirisit Sânziana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton