Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost păgubiți de hoți. Ce bunuri le-au dispărut de acasă: „Ne cumpăram noi altele, nu le aduceți înapoi”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Sânziana Negru a transmis că ea și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost păgubiți de hoți. Cei doi și-au contruit o casă de la zero în pădure, unde sperau să aibă parte de liniște, însă au trecut printr-un furt. Creatoarea de conținut s-a arătat dezamăgită și nu crede că și-ar putea recupera bunurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Sânziana Negru și-a cumpărat un teren lângă pădure și a început construcția unei case de la zero. Fosta concurentă de la „America Express' a apelat la ajutorul unui arhitect, astfel că și-a văzut visul îndeplinit. Mai târziu l-a cunoscut pe iubitul ei, Ștefan Floroaica, și s-au mutat împreună după un an de relație. Deși au parte de liniște și o priveliște superbă, casa Sânzianei Negru și a actorului a fost vizată de hoți, iar bicicletele le-au fost furate.

ne9ne9

Citește și: De ce poartă Ștefan Floroaica verighetă, deși nu este căsătorit: „Prima dată când mi-am pus-o am zis că e o ciudățenie, mă incomoda, acum…”. Formează un cuplu cu Sânziana Negru

Citește și: Sânziana Negru a găsit dezastru în casă, după ce a lipsit 12 ore: „Bine că nu a omorât pisica!”. Cine e de vină și cum a reacționat vedeta

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată inelul de logodnă cu care Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bijuteria are multe diamante

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost păgubiți de hoți

Aseară, înainte să iasă la plimbare cu iubitul ei, Sânziana Negru a constat că bicicletele le-au fost furate. Fosta concurentă de la „America Express' e convinsă că nu-și va recupera bunurile, așa că se vede nevoită să facă o nouă investiție.  

„Bună dimineața tuturor, mai puțin celor care ne-au furat bicicletele, și mie, și lui Ștefan. Aseară am vrut să mergem la o plimbare cu bicicletele și ne-am dat seama că niciunul nu mai are bicicletă. Cineva s-a ocupat să ni le „îngrijească' și după să ni le aducă înapoi, nu-i așa? Stați liniștiți, ne cumpărăm noi altele, nu ni le aduceți înapoi', a spus Sânziana Negru, pe Instagram.

Ce spune Sânziana Negru despre căsătoria cu Ștefan Floroaica

Povestea de dragoste dintre Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-a înfiripat cu doar câteva luni în urmă, dar a evoluat frumos și rapid. Cei doi locuiesc sub același acoperiș și au bifat câteva vacanțe împreună. Creatoarea de conținut nu se gândește la căsătorie, asta nu pentru că relația este în stadiu incipient, ci pentru că nu a avut niciodată ca ideal să ajungă în fața altarului.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu', a declarat Sânziana Negru, la detectorul de minciuni al lui Selly.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton