Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, se operează, din nou, la genunchi: „La menisc. Trebuie să și-l repare, pentru că…”

 Miniosu Alexandra
.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, se operează, din nou, la genunchi. Din păcate, tânăra se confruntă iar cu probleme de sănătate. Aceasta va ajunge curând pe mâinile medicilor de la Cluj-Napoca, pentru o intervenție chirurgicală la menisc. Anunțul a fost făcut de celebra ei mamă, ce, în prezent, se pregătește pentru gala de box de la Craiova, alături de iubitul impresarei, Ronald Gavril.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se pregătește intens pentru gala de box de la Craiova, eveniment la care va fi prezent și iubitul ei, Ronald Gavril. Ieri, impresara anunța că urmează să vină și copiii ei astăzi, pentru a le fi alături, cu excepția fiicei sale mici. Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi, mai exact la menisc.

sarah-dumitrescu-1sarah-dumitrescu-1

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile. Cum va fi trecută în buletin gimnasta după căsătorie: „Am trăit cu acest nume 27 de ani și…”

Citește și: Florin Piersic „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii de la Spitalul Foișor. Ce arată ultima evaluare făcută actorului

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, se operează, din nou, la genunchi

Impresara a început pregătirile pentru evenimentul de la Craiova chiar cu câteva luni înainte. Acum, ea pune la punct ultimele detalii pentru gală, pentru a se asigura că totul o să iasă perfect. Ieri, Anamaria Prodan anunța că îi va avea alături și pe copiii ei, mai puțin pe Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mică, pentru că va trece printr-o nouă intervenție chirurgicală la genunchi.

„Mâine vin și ei (n.r. copiii la Craiova), doar că Sarah se operează la genunchi, din nou, la menisc. Ronald luptă pentru titlu, Sarah se operează și cu siguranță va fi de bun augur. La Cluj se operează (…) Dacă tot are acum vacanță, trebuie să și-l repare pentru că o așteaptă un sezon nou și trebuie să fie ok. La menisc este ok și abia a terminat campionatul', a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show, notează Spynews.ro.

Nu doar Anamaria Prodan e nerăbdătoare pentru gala de la Craiova, ci și iubitul ei, Ronald Gavril. Sportivul s-a întors ieri, 15 mai, în România și se declara pregătit pentru meciul care va avea loc peste doar o zi. Acesta a mărturisit că s-a pregătit intens pentru acest eveniment, având câte trei antrenamente pe zi în ultimele două luni și jumătate.

„Sunt pregătit pentru acest meci, m-am pregătit mai bine de două luni și jumătate, în Los Angeles și sunt pregătit să fac istorie aici, în Craiova, să vină aici oltenii să ne susțină. Erau trei antrenamente pe zi, la 06.00 înviorare, la 10.30 antrenament și la 18.00 antrenament sau sprinturi, depinde. Sunt și mai bine pregătit', a declarat și Ronald Gavril.

Sarah Dumitrescu și-a rupt ligamentele în 2019

În 2019, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a trecut printr-o operație la picior după ce se accidentase în timpul unui meci de baschet. Tânăra își rupsese atunci ligamentele.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Te iubesc, uriașul meu drag', scria atunci Anamaria Prodan, pentru fiica ei cea mică.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton