Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat: „Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi...”

 Ifrim Georgiana
.

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat. În urmă cu mai bine de o săptămână, Judecătoria din Buftea a admis cererea de divorț dintre antrenorul de fotbal și celebra impresară. Într-un interviu recent, fiica cea mică a agentului FIFA a vorbit despre modul în care mama sa a fost afectată de despărțire, susținând că s-a întors în România pentru a-i fi alături în această perioadă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat. După ce instanța a admis cererea de divorț, Anamaria Prodan a postat un mesaj cu subînțeles la adresa fostului ei soț. Aceasta a sugerat că a lăsat trecutul în urmă și că va depăși de una singură momentele dificile. Într-un interviu recent, Sarah Dumitrescu a vorbit despre impactul pe care divorțul l-a avut asupra mamei sale. Aceasta a vorbit și despre schimbările care s-au petrecut în familia sa și despre adaptarea la noul context.

s-9-2s-9-2

Sarah Dumitrescu a vorbit despre schimbările prin care trece familia sa, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă, impresara de fotbal a avut parte de sprijinul fiicelor sale. Se pare că Sarah s-a întors în România pentru a juca la echipa națională de baschet, dar și pentru a-i fi alături mamei sale în această perioadă dificilă.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț:”Scuze că nu te caut când…”

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf:”Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…”

Citește și: Când începe „Survivor România' 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină'

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu'

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunoscut că impresara a avut nevoie de sprijin emoțional, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Dacă până acum Rebecca Dumitrescu i-a fost alături mamei sale, rolul acesteia a fost preluat de Sarah, care s-a întors din SUA.

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând, așa parcă mă rupe și automat plâng și eu!

Inițial, am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine pentru că mama avea nevoie ca una dintre noi să fie acasă. Am vorbit cu Rebecca și i-am zis că mă duc eu acasă, am zis că acum e rândul meu', a povestit Sarah Dumitrescu în cadrul unui interviu.

„Trebuie să ne adaptăm la viața noastră'

Sarah Dumitrescu a mărturisit că familia ei încă se adaptează schimbărilor din ultima vreme. Aceasta a subliniat că a fost decizia lui Laurențiu Reghecampf de a pleca. În lipsa acestuia, se pare că impresara de fotbal are parte de sprijinul fiicelor sale, care fac tot posibilul ca aceasta să fie fericită.

A plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf), iar noi acum trebuie să ne adaptăm la viața noastră, fără el și rolul meu e să o fac pe mama să se simtă fericită și că e în largul ei, au trecut 15 ani, dar ne are pe noi', a mărturisit fiica Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu locuia în SUA

O bună perioadă de timp, fiica cea mică a Anamariei Prodan locuia în SUA, acolo unde juca fotbal. Recent, aceasta s-a întors în România și evoluează la echipa națională a României. Până în prezent, aceasta a fost legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Tânăra în vârstă de 22 de ani este pasionată de baschet de la o vârstă fragedă și a decis să se mute peste Ocean în urmă cu 4 ani, pentru a-și urma cariera sportivă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton