Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului: „Toate încasările vor merge către șoția și fiica sa”

 Ifrim Georgiana
.

Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului. Șatra Benz va lansa un album cu toată muzica compusă de Nosfe. Pe 16 octombrie, rapperul s-a stins din viață, la vârsta de 37 de ani. După decesul acestuia, membrii trupei din care făcea parte au luat o hotărâre cu privire la cele 200 de piese compuse de cântăreț. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului. Darius Vlad Crețan, co-fondatorul trupei Şatra Benz, a decedat în urmă cu câteva zile. Acesta a suferit un infarct, evenimentul tragic având loc în urma unui concert. Cântăreț și compozitor, a colaborat cu mulți artiști din țara noastră, precum Ruby, Ale Blake, Mandinga, Jean Gavril, Alexandra Stan și Andrei Bănuță. Printr-un comunicat de presă, membrii trupei Șatra Benz au anunțat că, în ultimul an, artistul lucrase la un album format din aproximativ 200 de melodii.

sat-9sat-9

Șatra Benz va lansa un album cu toată muzica compusă de Nosfe. Pe plan muzical, una dintre cele mai mari dorințe ale artistului a fost să „scoată muzică nouă' și să lanseze un album aniversar, după cum au susținut membrii trupei.

Citește și: Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului:”Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Citește și: Medicul Monica Pop indică posibile cauze ale morţii lui Nosfe, la 37 ani:”O mare gafă pentru orice om”

Citește și: Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare':„Era vorba doar despre frumusețe și…'

Citește și: Reacția lui Dan Negru după ce Delia a fost criticată pentru că nu vrea copii:”E josnică întrebarea…”

Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului

Trupa va lansa albumul cu cele 200 de piese la care a lucrat Nosfe, iar încasările vor ajunge la soția regretatului artist, Mădălina Crețan, și la fiica acestora.

„Pentru a înnobila cele 2 decenii de muncă, NOSFE a lucrat în ultimul an la un album aniversar care surprinde toată esența sa. Astfel, alături de producătorii SEEK MUSIC, el a creat aproape 200 de piese. În semn de omagiu și cel mai important, pentru a-i respecta dorința, acest album va fi lansat, iar toate încasările vor merge către șoția și fiica sa.

NOSFE a schimbat, schimbă și va schimba la infint lumea cu muzica lui. Sperăm că toți oamenii care s-au regăsit în cuvintele lui, care l-au apreciat și care l-au iubit ca artist și ca om, să și-l amintească veșnic ascultându-i creațiile', au spus membrii trupei în comunicat.

Și-a dat viața pentru muzică'

Luke, unul dintre membrii trupei Șatra Benz, a postat un mesaj referitor la albumul nelansat al lui Nosfe. Acesta a susținut că îi va îndeplini ultima dorință a rapperului, iar cele 200 de piese vor fi lansate în curând.

„Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial.

Am spus toate acestea public deoarece nu vreau să văd story-uri sau știri false cum că cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru vizualizări. Și-a dat viața la propriu pentru muzică și voi trebuie să auziți ce simțea și ce avea de spus. Toate încăsarile pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris. Haideți să îi arătăm că apreciem cine a fost și ce a făcut pentru fiecare dintre noi', a scris Luke de la Șatra Benz în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton