Saveta Bogdan are o nouă relație cu un avocat. De ce nu vrea să audă de căsătorie: „Totul este la distanță. Nu mă mai mărit la vârsta aceasta”

.

La începutul verii, Saveta Bogdan anunța despărțirea de „ambasadorul străin', care s-ar fi arătat nemulțumit de decizia ei de a se muta temporar în SUA. Timp de câteva luni, interpreta de muzică populară a locuit la fiica ei, stabilită de mult timp peste Ocean, apoi a început o relație la distanță cu un avocat. Artista a vorbit despre schimbările din viața ei amoroasă și despre noul iubit, susținând că nu-i stă deloc gândul la măritiș. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


La 77 de ani, Saveta Bogdan își trăiește viața din plin și este într-o continuă căutare a iubirii adevărate. Cântăreața de muzică populară a trecut prin două căsnicii eșuate, însă în ciuda decepțiilor amoroase, nu a încetat să creadă că-și va întâlni alesul inimii. După despărțirea de avocatul mai tânăr, și-a găsit fericirea în brațele unui „ambasador străin’, dar relația s-a încheiat la începutul acestei veri, după mutarea artistei în SUA. În prezent, Saveta Bogdan declară că are o relație la distanță, tot cu un avocat, însă nici gând să se mărite pentru a treia oară. Recunoaște că noul iubit o răsfață și îi aduce buchete imense de trandafiri, dar nu e pregătită să-și asume toate obligațiile unei relații.


Citește și: „N-a știut să își ceară scuze, dar cântecul a știut să îl ia’. Saveta Bogdan a iertat-o pe Angela Rusu, deși nu și-a cerut scuze după ce a denigrat-o la TV / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan s-a întors din America. Artista continuă scandalul cu Angela Rusu, după ce aceasta a spus despre ea că nu are talent: „A vrut să își facă reclamă, că era la naftalină’ / EXCLUSIV


Citește și: Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Ce relație e între ea și Cove: „E imposibil să…’

Citește și: De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau, pentru că…’. Cereau 1 milion de euro potențialilor cumpărători

Saveta Bogdan are o nouă relație

Saveta Bogdan are o nouă relație cu un avocat, însă petrec mai mult timp despărțiți, căci bărbatul călătorește constat în străinătate, prin prisma meseriei. Interpreta de muzică populară este răsfățată din plin, dar chiar și așa, nu-și dorește să ajungă din nou în fața altarului și este mulțumită că relația de desfășoară la distanță.


„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?’, a spus artista pentru ego.ro.


Ce regret are Saveta Bogdan

Interpreta de muzică populară are un singur regret, respectiv că nu a făcut mai mulți copii. Fiica Savetei Bogdan locuiește de ani buni în America și este căsătorită cu un cetățean american.

„Nu am făcut niciun testament, i-am trecut fetei casa pe numele ei, așa trebuia! Ea era singura moștenitoare, singurul meu copil! Am vrut să fie pe numele ei, așa am vrut eu, să nu cheltuie atâția bani acolo când nu o să mai fiu! Dacă știam că ea se va mărita și eu voi rămâne singură, mai făceam! Mai făceam vreo doi, nu doar unul! Casă am, am 3 camere sau îi făceam un apartament la celălalt!’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.


Cum se înțelege Saveta Bogdan cu ginerele ei

Saveta Bogdan își iubește ginerele și are o relație bună cu acesta, însă mai apar neînțelegeri pe fondul barierei lingvistice.

„Eu sunt o soacră bună! Dacă îmi iubesc fata, îl iubesc și pe ginere! Îl iubesc pe ginere, cu toate că îi zic, când se bagă în fața mea să spele vasele: „Hai mai lasă-mă cu America ta! Lasă că fac eu!’. Totuși, în engleză, vorba „fac eu’ înseamnă o prostie. Atunci, n-am mai zis, am repetat-o de vreo 2 ori fără să vreau! A zis: „Cătălina, mama ta are o problemă!’. „Ce problemă?’. „Că face ea!’. În engleză înseamnă o prostie! Nu m-am obișnuit, câteodată mă enervează și zic: „Du-te cu America ta! Lasă-mă în pace! Trăiesc eu în America ta? Nu mă interesează America ta!’ (n.r. cu faptul că se vorbește în engleză)’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook