Saveta Bogdan, despre experiențele paranormale trăite: "Spiritul mamei m-a salvat"

 Dumba Gabriela
.

Saveta Bogdan a dezvăluit câteva dintre experiențele paranormale pe care le-a trăit, în care a simțit clar că spiritul mamei sale i-a salvat viața. Totodată, artista de muzică populară a povestit și despre cele mai dure momente din viața sa și cum era să moară, când era copil, pentru că a băut palincă în loc de apă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan este mereu cu zâmbetul pe buze, dar nu a avut o viață ușoară și nu puține au fost momentele grele, care i-au amprentat sufletul. Pierderea mamei a fost unul dintre ele și artista de muzică populară este convinsă că aceasta o veghează de sus.

78977897

Saveta Bogdan susține că a trăit experiențe paranormale

Saveta Bogdan a trăit mai multe momente pe care le numește „paranormale”. Primul dintre ele o implică pe mama sa. Spiritul mamai sale, mai exact, iar artista este convinsă că de acolo de Sus, aceasta i-a salvat viața.

„Primul l-am avut cu mama. Era frig în casă și am dat drumul la aerotermă. De oboseală, am adormit și am uitat s-o opresc. Tocmai murise mama și, înainte să adorm, țin minte că m-am gândit: Doamne, dacă adorm, să mă treziți, să nu mor în somn.

Și am auzit o pocnitură așa de mare în ușa încât m-am trezit și am știut imediat că a fost spiritul mamei care m-a ajutat”, a povestit Saveta Bogdan pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă’

Ce a visat Saveta Bogdan când a murit fratele său

Saveta Bogdan a fost foarte afectată de moartea fratelui său și spune că a simțit atunci când a murit pentru că a avut o premoniție.

Al doilea episod a fost cu fratele meu care a murit acum doi ani. M-am dus la el la spital, dar nu știam că este atât de grav bolnav, pentru că el s-a ascuns de mine, a luat o hepatită de la stomatolog și nu mi-a spus nimic.

Am ajuns la spital, după operația lui, și m-am dus direct la șefa de salon s-o întreb de el. Mi-a spus: Doamna Saveta, trebuie să va pregătiți pentru ce e mai rău, fratele dvs are hepatită B și nu s-a tratat deloc'. Am făcut un șoc pentru că mi-a spus că-n orice zi poate muri. Asta a fost cea mai mare lovitură din viața mea.

Am fost la el într-o vineri. Și sâmbătă dimineață, la ora 9.25, am deschis geamul. Iar pe geam mi-a apărut un abur în formă de petală de trandafir. I-am auzit vocea fratelui meu. Am știut că a murit. Peste 2 minute m-a sunat nepoata mea, de la spital, și mi-a confirmat„, a mai declarat Saveta Bogdan.

Care a fost cel mai greu moment din viața Savetei Bogdan

Saveta Bogdan spune că era foarte legată de familie, iar atunci când a plecat din orașul natal pentru o viață în București i-a fost îngrozitor de greu.

Când am plecat din Sângeorz băi. Am fost foarte necăjită că-mi las satul meu, că plec. Nu știam nimic despre lume, îmi era în permanență dor de casă. Nu puteam să stau departe de familia mea, mergeam mereu acasă să-i văd. Îmi era dor de mama, de tata, de frații mei. Nu suportăm să plec fără ei undeva. Până la urmă toată viața am dus dorul de părinți. Iar când au murit, și mai rău mi-a fost„, spune artista.

Saveta Bogdan era să moară în copilărie

Când avea doi ani și jumătate, Saveta Bogdan era să moară pentru că a intrat în comă alcoolică.

La noi palincă se făcea la cazan. M-am dus, am pus gura la țeavă și am băut, crezând că e apă. După ce am înghiți câteva guri am stat frumos în comă două nopți și două zile, la spital.

Ai mei au crezut că am murit, deja chemaseră femeile să descânte, să–mi facă frecții. Erau siguri că voi muri. Mi-am revenit până la urmă dar, de atunci, nu mai pot să beau absolut nimic, nici măcar o gură de bere„, a dezvăluit Saveta Bogdan pentru fanatik.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton