La 77 de ani, Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit și s-a mutat temporar în SUA: „Pe el l-a deranjat foarte tare că...”

 Ifrim Georgiana
.

În toamna anului trecut, Saveta Bogdan anunța că este într-o nou relație. La acea vreme, cântăreața de muzică populară preciza că partenerul ei este un ambasador străin, însă nu i-a divulgat identitatea. Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, iar Saveta Bogdan s-a mutat temporar în SUA, la fiica ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu doar câteva luni în urmă, Saveta Bogdan spune că și-a refăcut viața sentimentală, după despărțirea de avocatul mai tânăr. Deși nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima, interpreta de muzică populară preciza, totuși, că acesta nu este român și că lucrează în domeniul relațiilor internaționale. Ei bine, se pare că relația celor doi s-a încheiat, fostul iubit al solistei arătându-se deranjat de decizia acesteia de a pleca temporar în SUA.

sav9sav9

În ciuda despărțirii recente, Saveta Bogdan și-a păstrat optimismul și simțul umorului, precizând că este în căutarea unui american cu „bani mulți în bancă'. Interpreta de muzică populară nu a oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii, însă a ținut să sublinieze că ea a fost cea care a „renunțat'.

Citește și: Cum se înțelege Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista îi dă lecții de gătit: „M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine…” / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan, prima reacție după ce Nicolae Datcu a declarat că o dă în judecată: 'Nu am spus că este cel mai prost cântăreț…' De ce s-au certat, de fapt, cei doi / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Regele Charles în cele cinci zile petrecute în România. Monarhul vizitează și Viscri, locul său de suflet

Citește și: Loredana Chivu are probleme de sănătate, după scandalul cu fostul iubit: „Am o inflamație în corp pe care nu o pot justifica”

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit și s-a mutat temporar în SUA

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul ei, motivând că bărbatul s-ar fi arătat nemulțimit de dicizia ei de a pleca temporar în SUA. Interpreta de muzică populară spune că și-a dorit să petreacă câteva luni cu fiica ei, acesta fiind motivul care a dus la destrămarea relației.

„Am făcut o pauză pentru că, câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară unde au fost veteranii de război și ei memorează în fiecare an, e atât de frumos. Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat pentru că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani.

Anul trecut a fost ea în țară, iar anul acesta, am venit și stau câteva luni. Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem. Fiecare cu copiii lui', a declarat artista, în cadrul unui interviu la Antena Stars.

Saveta Bogdan e pregătită să-și refacă viața sentimentală

Mai în glumă, mai în serios, Saveta Bogdan spune că este pregătită să-și refacă viața sentimentală, după despărțirea de fostul iubit. Interpretei de muzică populară i-ar plăcea să cunoască un „american cu bani mulți în bancă' și „cu vreo trei vile'.

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital. Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie unul cu vreo trei vile așa, cu bani mulți în bancă. Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră. Noi suntem în urma lor cu 80 de ani', a mai spus cântăreața de muzică populară pentru sursa menționată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton