Scandal în finala Chefi la cuțite 2023. Paul Tudosescu a răbufnit la adresa lui Constantin Onuț și l-a izgonit de la bancul său: „Foarte urât, m-a dezamăgit”

 Ifrim Georgiana
.

Scandal în finala Chefi la cuțite 2023. În urmă cu o zi, s-a difuzat finala emisiunii „Chefi la cuțite', iar Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon. În cursa pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, aceasta i-a avut ca adversari pe Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu. Emoțiile și epuizarea și-au spus cuvântul în ultima ediție a show-ului culinar, căci Pablo, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a răbufnit la adresa lui Constantin Onuț, cerându-i să părăsească bancul său de lucru. Iată de la ce a izbucnit conflictul dintre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandal în finala Chefi la cuțite 2023. Pe 20 iunie, la Antena 1, s-a difuzat finala emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 11. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, trei cuțite de aur s-au duelat pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, respectiv câte un reprezentant din fiecare echipă. La sfârșitul ediției, Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea acestui sezon, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Emoțiile au fost la cote maxime pentru cei trei finaliști, iar tensiunile și disputele și-au făcut loc la bancurile de lucru.

c0c0

Citește și: Nina Hariton a câștigat Chefi la Cuțite 2023: „Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate!”

Citește și: Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. S-a mutat la Paris pentru el

Citește și: Cosmin Savu, din culisele „România, te iubesc!” și jurnalismului de investigație: „Au existat și amenințări, însă încerc să nu provoc”/ EXCLUSIV

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV a fost cerută în căsătorie, după un an de relație. Cum arată logodnicul ei: „A apărut în viața mea la câteva săptămâni după ce m-am vindecat'

Scandal în finala Chefi la cuțite 2023

În sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite', Paul Tudosescu a fost concurentul care a stat departe de conflicte și a întreținut relații bune cu colegii săi din platou. În finala show-ului culinar, Pablo a răbufnit la adresa lui Constantin Onuț, care s-a arătat dezamăgit de comportamentul acestuia. Pe fondul stresului și emoțiilor, finalistul i-a cerut lui Constantin Onuț să părăsească bancul său de lucru.

„Am și zis că țin, cumva, cu Pablo, chiar dacă o să lucrez și o să îmi dau interesul pentru altă echipă. Cumva am simțit că m-am împrietenit cu el și m-am dus să văd ce a făcut. Foarte urât, chiar m-a dezamăgit. Nu știu care a fost faza', a declarat Constantin Onut, la Chefi la cuțite.

Luna Morgaciova, dezamăgită de comportamentul lui Laurențiu Neamțu

Tensiunile s-au iscat și la bancul de lucru al lui Laurențiu Neamțu, finalist la „Chefi la cuțite' 2023. Luna Morgaciova l-a acuzat că a avut un comportament inadecvat, care nu reflectă statutul unui „învingător'.

„M-am dus să iau farfurii, am ajuns acolo. Eu cred că el m-a pândit efectiv, Laurențiu. A ajuns în același timp și eu am putut să iau doar cinci farfurii pentru că sunt foarte grele. Moment în care Laurențiu a venit și le-a luat pe toate celelalte și a plecat cu ele. Doamne ferește! Acesta nu este un comportament de învingător!', a declarat Luna Morgaciova.

Nina Hariton a câștigat „Chefi la cuțite' 2023

Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a câștigat „Chefi la cuțite' 2023, intrând în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Cu ochii în lacrimi, aceasta a făcut câteva declarații despre experiența de la show-ul culinar de la Antena 1.

„Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate! Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa de astăzi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut încredere. A scos cuțitul când i l-am cerut', a mărturisit Nina Hariton cu lacrimi în ochi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton