Scandal la Mireasa, după ce doamna Iuliana ar fi făcut comentarii răutăcioase la adresa Deliei. Tatăl concurentei a răbufnit: „E plin Internetul cu dumneavoastră și cu Antonia. Nu pot să…”

.

A fost scandal la Mireasa, după ce doamna Iuliana ar fi făcut comentarii răutăcioase la adresa Deliei. Tatăl concurentei a răbufnit la adresa mamei lui Ștefan, susținând că aceasta din urmă i-ar fi bârfit fiica, în lipsa ei. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce Delia și iubitul ei, Liviu, se aflau la Maramureș, loc unde tânăra a fost cerută în căsătorie. Iată ce reproșuri face bărbatul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În emisiunea de ieri, 3 iulie, tatăl Deliei a intrat în direct, prin telefon, la Mireasa – Capriciile Iubirii. Bărbatul, cunoscut ca domnul Cristinel, a avut o discuție tensionată cu doamna Iuliana, mama concurentului Ștefan. Tatăl concurentei s-a arătat revoltat de comentariile răutăcioase pe care doamna Iuliana le-ar fi făcut la adresa Deliei, în lipsa ei, și i-a cerut explicații.

scandal-mireasa-1scandal-mireasa-1

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

Citește și: Vasile Muraru, declarații emoționante la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu: „A fost un om extraordinar, o actriță ieșită din comun! Doamnei Ileana i-a părut rău că pleacă…”

Citește și: Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder. Cum se apară politicianul: „Nu mai formăm un cuplu. Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu'

Citește și: Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: „Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții”

Scandal la Mireasa, după ce doamna Iuliana ar fi făcut comentarii răutăcioase la adresa Deliei

Tatăl Deliei susține că doamna Iuliana ar fi vorbit-o de rău pe fiica lui, împreună cu Antonia. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce Delia și Liviu erau în Maramureș. Domnul Cristinel susține că discuția dintre cele două – Antonia și doamna Iuliana -, ar fi fost înregistrată de camerele de filmat și l-a scos din sărite.

„Vreau să vorbim. Aduceți-vă aminte de ziua în care erați în baie cu Antonia și Delia era plecată la cununie, în Maramureș. Să îmi spuneți și mie ce ați discutat, dacă se poate. Credeți-mă că eu nu pot să reproduc ce a vorbit doamna. Să îi mai aduc aminte că a spus așa: 'Abia aștept să vină Delia în casă ca să explodeze!'. E plin Internetul cu dumneavoastră și cu Antonia', a susținut tatăl Deliei, la Mireasa – Capriciile Iubirii.

În apărarea ei, doamna Iuliana a spus că există camere de filmat, ce înregistrează tot ce se întâmplă în casa Mireasa, motiv pentru care nu are de ce să se ascundă.

Eu cred că dacă era ceva, sunt materiale, sunt camere care văd și orice discuție care se poartă aici…', a declarat doamna Iuliana, în apărarea ei.

Dani și Daiana de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima oară

Dani și Daiana de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Fosta concurentă a făcut fericitul anunț de ziua soțului ei și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un an, chiar în finala emisiunii matrimoniale.

Dani și Daiana s-au îndrăgostit iremediabil în cadrul emisiunii „Mireasa’, sezonul 7. Ei au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto, iar conversațiile și apropierile de atunci i-au făcut pe telespectatori să-și dea seama cât de mult se potrivesc. Relația lor a evoluat frumos pe parcursul edițiilor, astfel că, în marea finală, Dani și Daiana au devenit soț și soție.

În luna aprilie, când Dani și-a sărbătorit ziua de naștere, Daiana i-a făcut o urare emoționantă. Tot atunci a anunțat că este însărcinată și a postat o fotografie de la ecograf. Cei doi nu au dezvăluit dacă vor avea o fetiță sau un băiețel.

„La muuuuuulți ani, iubirea mea! Îți doresc din suflet să ai parte doar de iubire, multă sănătate și fericire alături de noi. Toate visele și planurile tale să se îndeplinească exact așa cum îți dorești.

Ești cel mai minunat, iubitor, răbdător, familist.. soț. Ești exact cum mi te-am cerut la Dumnezeu și așa am norocul să pot să mă bucur de tine pentru o veșnicie.

Să îți dea bunul Dumnezeu putere, răbdare și multă încredere în tine pentru ca poți reuși absolut orice îți propui și noi vom fi alături de tine la orice pas ca o familie ce suntem. Te iubim și ne mândrim cu tine, tati!', a scris fosta concurentă pe Instagram.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton