Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi: „Scenarist de filme proaste. Mi-a fost frică că îmi poți fura colanții și o să ne batem pe sutiene, așa că…”. De la ce a pornit totul și ce replică halucinantă i-a dat afaceristul

.

Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Alex Bodi și îi transmite un mesaj neașteptat. Cei doi sunt în plin scandal, după ce ea a povestit cum, în trecut, Horia Vlădescu, fostul manager al clinicii One Life, ar fi încercat să o combine cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Iată ce schimb de replici tăios a avut loc între actriță și omul de afaceri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Este scandal uriaș între Oana Zăvoranu și Alex Bodi. După ce clinica deținută de actriță și soțul ei, Alex Ashraf, a intrat în faliment, tensiunile au escaladat, iar în centrul controverselor a apărut și numele lui Alex Bodi.

oana zavoranu 2oana zavoranu 2

Oana Zăvoranu a povestit că ea și Alex Ashraf ar fi intrat la un moment dat în cercul lui Horia Vlădescu și al soției acestuia, Elisabeta. Actrița și soțul ei s-ar fi împrietenit cu Horia Vlădescu, din dorința de a-și dezvolta afacerea, dar totul ar fi luat o întorsătură ciudată atunci când cel din urmă le-ar fi făcut cunoștință cu Alex Bodi. În anul 2020, Horia Vlădescu ar fi facilitat prima întâlnire dintre Oana Zăvoranu, Alex Ashraf și Alex Bodi, iar între timp ar fi ajuns la neînțelegeri.

Citește și: Oana Zăvoranu i-a vândut bolidul lui Alex Ashraf cu tot cu 300.000 de euro ascunși sub scaun: „Mașina era seiful meu, aveam bani și bijuterii. Eu voiam să-i fac o surpriză…'

Citește și: Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu: „Au găsit punctul sensibil. A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să…'

Citește și: Raluca Moianu a spus când naște Mara, fiica ei de 19 ani și cum se simte: 'Este însărcinată în luna a patra și nu are pofte. În primele săptămâni nu s-a simțit prea bine, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu și-a mai refăcut Mihaela Tatu viața amoroasă: „Sunt foarte multe femei care ar accepta pe oricine, numai să nu fie singure' / Și-a luat casă la Oradea, după ce a locuit 11 ani cu chirie

Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi

Oana Zăvoranu susține că întâlnirile cu Alex Bodi, deși la început ar fi fost promițătoare, s-ar fi transformat, ulterior, într-o dezamăgire. Cancan scrie că omul de afaceri i-ar fi invitat la reședința sa, unde discuțiile s-ar fi purtat în condiții de maximă discreție, fără telefoane și fără camere de supraveghere, pentru a-i asigura astfel că este de partea lor și câștigându-le încrederea. Dar Alex Ashraf și Oana Zăvoranu spun că, de fapt, s-ar fi folosit de aceste întâlniri pentru a afla detalii despre suspiciunile lor legate de Vlădescu.

De asemenea, potrivit sursei citate, Oana Zăvoranu a declarat că atunci când avea probleme cu soțul ei și i-ar fi cerut să plece din casă, Elisabeta și Horia Vlădescu ar fi încercat să o influențeze să înceapă o relație cu Alex Bodi, sugerând că ar putea forma „cuplul anului'.

De la ce a pornit scandalul dintre Oana Zăvoranu și Alex Bodi

După declarațiile actriței, Alex Bodi neagă vehement orice intenție de a începe o relație cu Oana Zăvoranu și susține că, de fapt, totul ar fi doar un scenariu creat să-i afecteze imaginea.

„Stimate domnule Alex Bodi-lache, vă mulțumesc 'dumitale' pentru recunoașterea caracterului de jucător de FIFA, ai avut timp să te antrenezi cât ai stat pe la pușcărie și în arest.

Trebuie să vă apreciem talentul 'dumitale' de scenarist de filme proaste și dosare închipuite de când eram eu 'băiat'.

Cât despre jigniri, te înțelegem că nu-ți mai dau prostata și hemoroizii pace și ai prea multe idei, culmea, mai multe chiar decât varice, și că trebuie să ți le pui în 'scenă' undeva, fie ele și live pe TikTok sau Instagram, unde, ca un bombardier vero, îți expui frustrările care nu au cum să-ți treacă nici chiar cu mașinile scumpe, dar care știm că nu-ți aparțin și / sau ceasurile tale 'de brand', 'mândrețea' bazarurilor de la turci!

E de înțeles că dintr-un salariu de șofer nu îți poți permite aroganțe.

Cât despre 'familie', să ne ferească Bunul Dumnezeu de …

Și da, am fost și sunt 'feartă' pe tine, se știeeeee, dar sincer mi-a fost frică că îmi poți fura colanții și o să ne batem pe sutiene….așa că mi-am luat gândul și am renunțat! Și m-am reorientat spre finu, că am văzut că el are deja sutiene și colanți.

Soțul meu, Alex, și-a făcut 'multe operații' ca să își pună varice ca tine, și-a smuls părul din cap, și-a scos dinții ca să-și pună neoane ca tine, dar toate acestea au eșuat, 'că ca' bodi-lache…altu nu se face!

Nu pot să închei decât prin promisiunea că mă 'potolescovich', azi, și-l las doar pe finu tău să se deghizeze, că el o face cel mai bine.

Din respect', am închis ochii și la greșelile gramaticale și la exprimarea ta si de 'aci' și de la toate emisiunile pe unde te mai cheamă ăștia de milă… că știu că școala 'e grele' și pumnii mei minte nu are'!

Uite, m-am speriat, dar totuși te las să vii să îmi pupi moaștele, pe live, să dai doi trandafiri, știu că mai mulți nu poți, că aștepți să îți dea fetele banii de la treabă' ca să poți si tu să îți iei steroizi, hemoroizii unguent, prostenol si autobronzant. Te 'pupă' Tzițzi!', este mesajul transmis de Oana Zăvoranu.

Alex Bodi, mesaj acid la adresa Oanei Zăvoranu

Alex Bodi nu a rămas impasibil la mesajul Oanei Zăvoranu și i-a dat o replică usturătoare:

„Hopaaa, și-a intrat babeta în rol! Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn! Nu voiam să îți răspund, dar îți voi spune câteva lucruri:

Ești un eșec de femeie, ai risipit toți banii primiți de la mama ta, pe care ai și băgat-o în pământ, așa că tu nu vorbi de familie, pentru că nu ai! În schimb, eu am o familie frumoasă și trăim în armonie! Sunteți niște oameni săraci, și nu mă refer aici la bani.

Ceasurile și mașinile mele sunt autentice și verificate, se poate demonstra oricând. În schimb, voi doi știți bine că purtați fake-uri, așa că nu mă confunda!

Tu ai mai multe dosare decât mine, iar eu am doar unul, care a fost închis de trei ori din lipsă de probe, nu ca tine, care dădeai șpăgi de 50.000 și mai prestai și servicii, știi tu de care! Nu uita că veneați la mine și mâncați ca la cantină când eram acasă, iar „bombardierul' de soțul tău nu avea nici bani de poker și îi dădeam eu împrumut! Acum pozezi în „soț și soție', dar mie îmi spuneai că vrei să-l rupi cu bătaia, iar el te înșela cu altcineva și vă mâncați balele ca melcii unul altuia!

Vă puteți opera cât și cum vreți, dar caracterul nu vi-l puteți opera. Nu râde de varicele mele! Uită-te în oglindă și nu mai trăi în vise, că pielea ta e întinsă pe tine de zici că e hârtie igienică din anii 90! Din salariul meu de șofer mi-ați cerut bani, milogilor, care vă lăudați cu milioane, dar voi ați văzut milioane doar la Monopoly în ultimii ani!

Am o întrebare pentru tine: care e meseria ta acum? Eu, cu trecutul meu „tumultuos', am câteva afaceri legale… Tu, cât de „deșteaptă afaceristă' ești, nu mai ai loc nici în cimitir. Dar nu-ți face griji, vorbesc eu în port, la Constanța, la secțiunea „Epave', că te încadrezi perfect.

Du-te pe TikTok și ceartă-te că nu primești trandafiri și bănuți… și trezește-te la realitate! Lasă pastilele, că ești vai de tine din toate direcțiile, ești praf… cred că mai ai puțin și, din disperare, te apuci de videochat. Vrei să îți pun ceva pe Revolut, sau de ce faci spume cu mine? La muncă, nu la cerșit, da, emblemo?', a fost mesajul transmis de Alex Bodi pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton