Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”

.

Puțini își amintesc că, în urmă cu mai bine de 10 ani, Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan au fost protagonistele unui scandal uriaș. Tensiunile dintre cele două ar fi pornit după afirmațiile impresarei de fotbal referitoare la aparițiile publice ale blondinei și relația pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. Ofensată de comentariile acesteia, Bianca Drăgușanu a avut o reacție cât se poate de acidă în cadrul unei emisiuni televizate. Iată ce s-a întâmplat atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2010, Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan s-au aflat în mijlocul unui scandal de proporții. Tensiunile dintre ele ar fi culminat din cauza unor comentarii pe care impresara le-a făcut despre relația blondinei cu Cătălin Botezatu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu abia se lansase în showbizul românesc și era ținta criticilor și a controverselor. Anamaria Prodan i-a criticat aparițiile publice, iar replica ei nu a întârziat să apară în emisiunea „Un show păcătos’, pe când era asistenta lui Dan Capatos.


Citește și: Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: ‘Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog…’ / Ce spune despre Dorian Popa

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele’

Citește și: Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale: „Lucrează în domeniul cinematografiei…'


Citește și: America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci. Nu vreau să apar la televizor așa!’ / De ce s-au certat, din nou

Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan

De când a debutat în showbiz, Bianca Drăgușanu a avut scandaluri cu mai multe vedete de la noi din țară, însă multe au fost uitate. În 2010, pe când era asistentă în emisiunea „Un show păcătos’, blondina și Anamaria Prodan au fost protagonistele unui scandal de amploare. Fosta asistentă TV s-a arătat deranjată de comentariile făcute de impresara de fotbal referitoare la aparițiile ei publice și relația cu Cătălin Botezatu. Bianca Drăgușanu a făcut o remarcă acidă despre coafura „palmier’ a rivalei ei, deși nu a nominalizat-o în mod direct.


„Am ajuns prin toate toate topurile şi toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să îşi dea cu părerea despre mine’, a spus Bianca Drăgușanu despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Eu nu am castraveţi în cap’


La scurt timp, Anamaria Prodan a ținut să facă câteva precizări despre presupusul scandal cu Bianca Drăgușanu. Impresara a declarat, la acea vreme, că afirmațiile blondinei nu o vizau pe ea și că nu sunt adversare. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că are o relație bună cu Bianca Drăgușanu, căreia i-ar fi sărit în ajutor ori de câte ori a avut ocazia.

„Am vorbit cu Bianca azi de dimineaţă. Nu este vorba despre mine. Eu nu am castraveţi în cap. Nu am întrebat-o despre cine vorbea, doar am întrebat-o dacă are vreun război cu mine şi nu se pune problema. Nu este vorba despre niciun război. Ca să fie aşa trebuie să am şi un adversar pe măsură. Eu am ajutat-o de multe ori pe Bianca’, a declarat Anamaria.

Sursa foto: Facebook